Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Επιστρέφουν στις προπονήσεις οι γυναίκες της ΝΕΠ-Εκτός πισίνας οι άνδρες ΝΟΠ-ΝΕΠ

Δημοσιεύθηκε

στις

Μετά τη ανακοίνωση της σημερινής ΚΥΑ που αφορά την επόμενη μέρα στον αθλητισμό, δίνεται πλέον η δυνατότητα στην γυναικεία ομάδα Πόλο  της ΝΕΠ να συνεχίσει την προετοιμασία της  στο Α. Πεπανός όμως ακόμα δεν επιτρέπονται οι αγώνες στη Α1 Εθνική πόλο.

Έτσι τα κορίτσια του Κώστα Σκααλή επιστρέφουν από σήμερα στις προπονήσεις με στόχο να κρατηθούν σε καλή κατάσταση ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Σε κάθε περίπτωση, η εφαρμογή των παραπάνω εξαιρέσεων είναι δυνατή μόνο εφόσον ακολουθείται υγειονομικό πρωτόκολλο, που περιλαμβάνει υποχρεωτικό εβδομαδιαίο προληπτικό έλεγχο των αθλητών για COVID-19, με τεστ αντιγόνου από διαπιστευμένα εργαστήρια και τις λοιπές προϋποθέσεις που καθορίζονται στις Οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

ΕΚΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΝΟΠ-ΝΕΠ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΤΕΥΣΗ

Από εκεί και πέρα  με βάση την ΚΥΑ,  δεν επιτρέπονται οι προπονήσεις στην Α2 Εθνική πόλο ανδρών-γυναικών, κάτι που σημαίνει πως πάλι είναι εκτός πισίνας οι ανδρικές ομάδες του ΝΟΠ και της ΝΕΠ.

Περιττό να πούμε πως υπάρχει απογοήτευση στις τάξεις των ομάδων που πρόλαβαν  να κολυμπήσουν 1-2 μέρες πριν η πολιτεία βάλει πάλι «κόκκινο» στις ομάδες της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Π.Κ.

 

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement