Δευτέρα 12 Απριλίου 2021
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

55 Καθηγητές του Πανεπιστημίου Πατρών στους κορυφαίους επιστήμονες

Δημοσιεύθηκε

στις

Στους πλέον σπουδαίους 100.000 επιστήμονες του κόσμου εντάσσονται 55 μέλη ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Πατρών, οι οποίοι περιλαμβάνονται στην κατάταξη «Data for updated science-wide author databases of standardized citation indicators» του 2020 η οποία δημοσιεύθηκε από ομάδα Καθηγητών του περίφημου Πανεπιστημίου Stanford της Αμερικής, με βάση τον αντίκτυπο του δημοσιευμένου έργου τους μέχρι το τέλος του 2019.

Aυτοί είναι, Αγγελής Γιώργος, Αναγνωστόπουλος Σταύρος, Ανυφαντής Ν.Κ., Αργυρίου Α., Αυγουστάκης Κωνσταντίνος, Μπασκούτας Σ., Μπέσκος Δ., Καραγιάννης Ιωάννης, Χόνδρος Θωμάς, Χρυσολούρης Γιώργος, Ντάλας Ευάγγελος, Φαρδής Μιχαήλ, Φασόης Σπήλιος, Γαλανάκης Ι., Γαλιώτης Κώστας, Γεωργακίλας Βασίλης, Γεωργίου Χρήστος, Γρουμπός Πέτρος, Καφούσιας Νικόλαος, Καραμάνος Νίκος, Κούκος Ιωάννης, Κωτσιαντής Σωτήρης, Κουτίνας Αθανάσιος, Λαμπέας Γιώργος, Λιανός Παναγιώτης, Μανέτας Ιωάννης, Μαντζαβίνος Διονύσιος, Μαρούλης Γεώργιος, Μιχαλακάκου Γιούλη, Μικρογιαννίδης Ιωάννης, Μούρτζης Δημήτρης, Μουστακίδης Γιώργος, Νεάρχου Α., Νικολακόπουλος Κωνσταντίνος, Πανδής Σπύρος, Παπαδάκης Βαγγέλης, Παπαδόπουλος Χρήστος, Πασπαλάκης Εμμανουήλ, Ψαρράς Γ., Ψυχαλινός Κώστας,
Σαραβάνος Δ., Σιγάλας Μ., Σκόνδρας Αθανάσιος, Στείρος Ευστάθιος, Στόνχαρτ Π.,
Στουραϊτης Θ., Θεοχάρης Αχιλλέας, Θραμπουλίδης Κλεάνθης, Τόμκος Ιωάννης, Τριανταφύλλου Τ., Τρυπαναγνωστόπουλος Ι., Τσιτσιλιάνης Κωνσταντίνος, Βερύκιος Ξεν., Βλάσσης Σπυρίδων, Βραχάτης Μιχαήλ.

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Μόνη λύση ο εμβολιασμός»

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Υπερασπιστής του εμβολιασμού για να ζήσουμε ελεύθεροι και με ασφάλεια δηλώνει ο προϊστάμενος του Ποινικού Τμήματος του Εφετείου Πατρών Σπύρος Κουλουφάκος.

 

«Έκανα το εμβόλιο της Astrazeneca δεν είχα απολύτως καμία παρενέργεια και είμαι μια χαρά. Συνιστώ σε όλους τους πολίτες να το κάνουν, γιατί ο εμβολιασμός είναι η μόνη λύση», ανέφερε στην «Γ» ο κ. Κουλουφάκος.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στην Πάτρα ξανά αύριο το απόγευμα ο Νίκος Χαρδαλιάς

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην Πάτρα αναμένεται να βρεθεί αύριο Τρίτη ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, θα επισκεφθεί το mega εμβολιαστικό κέντρο που είναι στις εγκαταστάσεις του ΟΛΠΑ και ξεκινά την λειτουργία του την Πέμπτη με εμβόλια της εταιρείας moderna ενώ στην συνέχεια θα επισκεφτεί και την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

 

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Επικοινωνία Γ. Παπανδρέου με Βαρθολομαίο

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο είχε ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, στην διάρκεια της οποίας του εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για την απώλεια του στενού του συνεργάτη, Νίκου Μαγγίνα, τον οποίο γνώριζε και προσωπικά ο πρώην πρωθυπουργός και έχαιρε της εκτίμησής του.

 

Ο Νίκος Μαγγίνας υπήρξε επί μακρά σειρά ετών φωτογράφος του Πατριαρχείου αλλά και στενότατος συνεργάτης του ιδίου του Πατριάρχη. Η συμβολή του εκλιπόντος στο έργο του Πατριαρχείου υπήρξε μεγάλη και η απώλεια του προκαλεί βαθιά θλίψη σε όλους όσους είχαν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν και να συνεργαστούν μαζί του.

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα