Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Εξιτήριο για τον πρώτο ασθενή της Καρδιοθωρακοχειρουργικής

Μια εβδομάδα μετά το χειρουργείο ανοικτής καρδιάς

Published

on

Εξιτήριο πήρε χθες, μια εβδομάδα μετά, από την επέμβαση ανοικτής καρδιάς που υποβλήθηκε «εγκαινιάζοντας» την Καρδιοθωρακοχειρουργική Κλινική του ΠΓΝΠ ο κ. Βασίλης, ο οποίος ήταν ο πρώτος ασθενής που υπεβλήθη σε επέμβαση ανοικτής καρδιάς με τριπλό by pass και στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

Την εγχείρηση ανοικτής καρδιάς έκανε ο διευθυντής της Κλινικής, καθηγητής Νίκος Χαροκόπος μαζί με την επιστημονική του ομάδα την περασμένη Παρασκευή και η μετεγχειρητική του πορεία εξελίχθηκε ομαλά. Έτσι, χθες πήρε εξιτήριο και αναχώρησε για το σπίτι του. Λίγο πριν αποχωρήσει από την Κλινική, ο κ. Χαροκόπος μαζί με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη, ευχήθηκαν στον ασθενή να είναι σιδερένιος. Ο κ. Καρβέλης συνεχάρη την επιστημονική ομάδα της Κλινικής για το υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας που προσφέρουν και δήλωσε πως θα είναι συμπαραστάτης τους σε ό,τι χρειαστούν.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 69χρονος Πατρινός επαγγελματίας οδηγός φορτηγού περίμενε υπομονετικά για να υποβληθεί σε επέμβαση σε δημόσιο νοσοκομείο και ήταν ο πρώτος που υπεβλήθη σε επέμβαση στην Καρδιοθωρακοχειρουργική Κλινική, η οποία επαναλειτούργησε δύο χρόνια μετά, μετά από τεράστιους αγώνες.

Ροή ειδήσεων

Advertisement