Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Εβελίνα Παπούλια:«Αν έκανε κάποιος οτιδήποτε στην κόρη μου θα ήταν θαμμένος μπρούμυτα»

Δημοσιεύθηκε

στις

Καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα Χαμογέλα», βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η Εβελίνα Παπούλια.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις εξελίξεις των τελευταίων ημερών σχετικά με την κακοποίηση που έχουν βιώσει συνάδελφοι της, στον εργασιακό τους χώρο.

«Δεν μπορείς να πάρεις θέση σε κάτι που δεν έχεις ακούσει καν. Σκάει μια βόμβα και οι αντιδράσεις των ανθρώπων είναι: ή παγώνουν, ή το βάζουν στα πόδια ή είναι αλλοπρόσαλλες. Εγώ πάγωσα και έχω κάθε δικαίωμα να παγώσω. Αν γνώριζα όλα αυτά τα πράγματα, δεν θα δούλευα ποτέ με κανέναν από αυτούς, θα είχα φρικάρει και δεν θα ήμουν καν μέσα στη δουλειά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Αν έκανε κάποιος οτιδήποτε στην κόρη μου, θα ήταν θαμμένος μπρούμυτα και θα έσκαβε προς τα κάτω για να βγει»
«Δεν μπορείς να ξέρεις. Μια φήμη… Δεν είμαι και πολύ του κουτσομπολιού και δεν μου αρέσει να παίρνω θέση. Είναι περίεργο να μιλάς για τον άλλον, λες και είμαι ο Θεός και τα ξέρω όλα. Εννοείται πως είμαι υπέρ των θυμάτων. Δηλαδή πρέπει να είσαι ανόητος, βλαξ για να μην είσαι με το θύμα, Τι θα είσαι με τον θύτη; Αν δεν ξέρει κάτι θα πάρεις θέση; Δικηγόροι και δεν μπορούν να πάρουν θέση… Θα βγάλω εγώ πόρισμα ως τι; Θα βγω να κατακρίνω έναν άνθρωπο ή να πάρω στον λαιμό μου έναν άλλον;. Αν έκανε κάποιος οτιδήποτε στην κόρη μου, θα ήταν θαμμένος μπρούμυτα και θα έσκαβε προς τα κάτω για να βγει».

www.in.gr

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement