Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Μια εικόνα που «μαρτυρά» γκολ-γκολ

Δημοσιεύθηκε

στις

Μάθετε τα πάντα για την stoiximan

Μια ημέρα πολύ διαφορετική από τις υπόλοιπες έχουμε σήμερα, καθώς σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ευρώπης υπάρχουν πολύ μεγάλα τοπικά ντέρμπι, που μπορεί να μη δίνουν τα… κλειδιά της πόλης στον νικητή, έχουν όμως τεράστια σημασία για το κίνητρο και το γόητρο.

Όπως κάθε ντέρμπι, όμως, είναι πολύ δύσκολο να βρούμε σημείο για ποντάρισμα και θα το κάνουμε πηγαίνοντας στον Ιταλικό νότο, εκεί όπου η Βερόνα φιλοξενεί τη Μίλαν.

Βερόνα: Έκανε ένα εντυπωσιακό πέρασμα από το Μπενεβέντο την προηγούμενη αγωνιστική η Βερόνα και με αυτό τον τρόπο έδειξε πως δεν πρέπει κανείς να την θεωρεί αντίπαλο χαμηλής δυναμικότητας, τουλάχιστον όσο διατηρεί αυτό το ρόστερ και προπονητή. Ο Ιβάν Τζούριτς θέλει η ομάδα του να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στην κατάταξη και το παιχνίδι με τη Μίλαν είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να μετρήσει δυνάμεις. Ας μην ξεχνάμε πως στο Μιλάνο στον πρώτο γύρο παραλίγο να φύγει με το διπλό, ας όψεται ο Ζλάταν στο τελευταίο λεπτό. Απουσίες υπάρχουν, με πιο σημαντικές αυτές των Ταμεζέ, Ρουέγκ και Κάλινιτς.

Μίλαν: Γλίτωσε την ήττα σε μια πολύ κακή ημέρα της κόντρα στην Ουντινέζε με ένα… χαζό πέναλτι των «Φριουλάνι» στις καθυστερήσεις και από το πουθενά ελπίζει ακόμα σε απώλειες της Ίντερ ώστε να ξαναμπεί στο κόλπο για τον τίτλο. Για να γίνει, φυσικά, αυτό, οφείλει να φύγει με το διπλό από τη Βερόνα, μια έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύει τους «μεγάλους» και η Μίλαν πέρσι κέρδισε εκεί μετά από 5 χρόνια. Εκτός παραμένει ο Ζλάταν, ενώ το ρεπορτάζ επίσης αφήνει off τους Τσαλχάνογλου και Ρέμπιτς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Βερόνα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα και κοιτάζει όλους τους αντιπάλους της σαν ίση προς ίσο. Η Μίλαν δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της λέξη για τον τίτλο και θα πάει για το διπλό, όσο δύσκολο και αν είναι. Η πρόσφατη παρουσία και των δυο, μας οδηγεί στο να σκοράρουν αμφότερες στο 1.74 της Betshop.

Όλες οι stoiximan προσφορές* στις νόμιμες στοιχηματικές με τον Άρχοντα.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement