Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

3 σημάδια που δείχνουν πως μάλλον πρέπει να χάσεις βάρος

Δημοσιεύθηκε

στις

Η καραντίνα ήταν –και είναι ακόμη- μια συνθήκη που έχει βοηθήσει ή δυσκολέψει τους ανθρώπους με διάφορους τρόπους. Το σημαντικότερο κομμάτι αυτής, είναι πως μας κράτησε υγιείς και ασφαλείς από τον κορονοϊό.

Σε ένα δεύτερο επίπεδο όμως έχει επηρεάσει υπέρ του δέοντος την ψυχολογική μας κατάσταση, αλλά και την εξωτερική μας εμφάνιση.
Και εξηγούμαστε: οι άνθρωποι στην καραντίνα χωριστήκαμε σε δύο κατηγορίες. Σε αυτούς που τρώγοντας και τσιμπολογώντας πήραν πολλά κιλά, ίσως περισσότερα από κάθε άλλη φορά, και σε εκείνους που τη βρήκαν ως μια αφορμή να κάνουν κάτι καλό για τον εαυτό τους, να γυμναστούν, να τραφούν σωστά και να χάσουν κιλά.
Αν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία, σε αυτούς που πήραν κιλά δηλαδή και τώρα «υποφέρουν» θα σου πούμε υπομονή. Υπάρχουν φορές που δεν αντιλαμβανόμαστε πως έχουμε πάρει πολλά κιλά μέχρι που θα γίνει κάτι και θα χτυπήσει το καμπανάκι μέσα μας και θα ξεκινήσουμε την αντίθετη πορεία.

Νιώθεις κι εσύ πως έχεις πάρει πολλά κιλά και πρέπει να χάσεις βάρος; Ιδού 3 σημάδια που θα σε κάνουν να καταλάβεις πως ήρθε η ώρα να σταματήσεις να τρως και να ξεκινήσεις διατροφή για να χάσεις βάρος.

#1. Δυσκολεύεσαι πολύ να περπατήσεις μια μεγάλη απόσταση

Ροή ειδήσεων

Advertisement