Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Survivor 4 spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει το γεύμα για δείπνο σε γιοτ μέσα στη θάλασσα -Με κολάρο ο Τριαντάφυλλος

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια εβδομάδα «κόκκινης» υπεροχής πέρασε στο Survivor 4 και η μπλε ομάδα έγινε πραγματικά άνω κάτω από τις ψηφοφορίες και τις… στρατηγικές.

Η κατάσταση ήταν τόσο έκρυθμη στην καλύβα των μπλε, που φήμες θέλουν άτομα της παραγωγής του Survivor 4 να παρεμβαίνουν προκειμένου να αποτρέψουν καβγά και «ξύλο», μεταξύ Σάκη και Τζέιμς.

Στο τρέιλερ για το επεισόδιο της Κυριακής, το θέμα της «στρατηγικής Τζέιμς» συνεχίζει να απασχολεί τους παίκτες της μπλε ομάδας του Survivor 4. Μάλιστα, φαίνεται πως η Μαριαλένα παίρνει αποστάσεις από τους Τζέιμς και Νίκο, αλλάζοντας την ισορροπία στην ομάδα.

Παράλληλα, σε ένα ακόμη αγώνισμα θα απολαύσουμε τον Ατζούν Ιλιτζαλί, στη θέση του Γιώργου Λιανού που βρέθηκε στην Ελλάδα για την γέννηση του τέταρτου παιδιού του.

Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο στο Survivor 4
Όπως θα ακούσατε στο τρέιλερ το αποψινό έπαθλο δεν μοιάζει με όσα είχαμε παρακολουθήσει μέχρι σήμερα. Οι νικητές στο αγώνισμα επάθλου του Survivor 4 θα ανέβουν σε ένα γιοτ 25 μέτρων, όπου θα απολαύσουν ένα πλούσιο γεύμα.

Το ζήτημα είναι όμως ποιος θα κερδίσει αυτό το έπαθλο; Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το αθλητικό μέσο sportime, παρά τη φαγωμάρα στην παραλία, η μπλε ομάδα κατορθώνει να πάει τη νίκη στο αποψινό επεισόδιο.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/zoi/survivor-4-spoiler-omada-kerdizei-geyma-giot-07-03


Ροή ειδήσεων

Advertisement