Παρασκευή 16 Απριλίου 2021
Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(8/3)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός
Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν υποθέσεις οι οποίες με κάποιο τρόπο παραμένουν σε εκκρεμότητα εδώ και αρκετό διάστημα. Η σύνοδος Ηλίου/Ποσειδώνα που θα πραγματοποιηθεί στις 10/3 δείχνει πως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με την εκτίμηση των δεδομένων που έχεις για κάθε ζήτημα που σε ενδιαφέρει, καθώς αυτή η σύνοδος δημιουργεί μία παραπλανητική ατμόσφαιρα.

Ταύρος
Φαίνεται πως θα έχεις δημιουργική διάθεση η οποία θα σε οδηγήσει να ασχοληθείς με δραστηριότητες στις οποίες μπορείς να διοχετεύσεις τη φαντασία σου. Η σύνοδος Ηλίου Ποσειδώνα φέρνει στο προσκήνιο τις καλλιτεχνικές σου ευαισθησίες και πολύ πιθανόν να σημάνει και την αρχή ενός νέου χόμπι. Κάποιες συζητήσεις που θα έχεις με φιλικά σου πρόσωπα μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος εκτίμηση μιας κατάστασης.

Δίδυμοι
Η εβδομάδα είναι πολύ σημαντική και οι αστρολογικές συγκυρίες που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της δείχνουν πως ο επαγγελματικός τομέας θα βρίσκεται και στο προσκήνιο, αλλά και στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου. Η σύνοδος Ηλίου/Ποσειδώνα στα μέσα της εβδομάδας μπορεί να σου δημιουργήσει την ανάγκη να αποφασίσεις «εδώ και τώρα» για κάποια επαγγελματικά ζητήματα.

Καρκίνος
Αυτή την εβδομάδα δεν αποκλείεται να νιώσεις μπερδεμένος όσον αφορά ένα ζήτημα που σχετίζεται με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον ή ζητήματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση. Τα μηνύματα που θα παίρνεις από τους άλλους δεν θα είναι βοηθητικά και μπορεί να σε μπερδέψουν ακόμα περισσότερο, για αυτό θα πρέπει να επιλέξεις με προσοχή τους ανθρώπους με τους οποίους θα τα συζητήσεις.

Λέων
Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως ο οικονομικός τομέας θα βρίσκεται στο προσκήνιο όμως την ίδια στιγμή θα βρίσκονται και κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με θέματα του παρελθόντος. Η σύνοδος Ηλίου/Ποσειδώνα που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στα μέσα της εβδομάδας δείχνει πως οι κινήσεις που θα αφορούν τον οικονομικό τομέα χρειάζονται προσοχή.

Παρθένος
Ζητήματα που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις θα βρίσκονται στο προσκήνιο για αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποια νέα δεδομένα είτε σε προσωπικές σχέσεις είτε σε συνεργασίες που ήδη έχεις. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα δείχνει πως κάποιο πρόσωπο θα φανεί «κατώτερο των περιστάσεων», κάτι το οποίο θα σε στεναχωρήσει.

Ζυγός
Είναι μία εβδομάδα αφιερωμένη στην καθημερινότητα και σε όλες τις δουλειές και υποχρεώσεις που τη συνοδεύουν, για αυτό θα πρέπει να σηκώσεις τα μανίκια από τις πρώτες κιόλας ημέρες της προκειμένου να μπορέσεις να τις φέρεις εις πέρας. Στα μέσα της εβδομάδας δείχνει πως θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τις λεπτομέρειες των υποχρεώσεων σου καθώς καραδοκούν λάθη!

Σκορπιός
Θα νιώσεις έντονα συναισθήματα τα οποία αφενός θα είναι δύσκολο να διαχειριστείς αφετέρου ίσως σε παρασύρουν σε «ασταθή» βήματα όσον αφορά μία αισθηματική υπόθεση. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων αλλά και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/3, φέρνουν συναισθηματική υπερχείλιση.

Τοξότης
Αυτή την εβδομάδα θα κάνουν την εμφάνιση τους κάποια συναισθήματα τα οποία ενδεχομένως να αγνοούσες και αυτό είναι κάτι το οποίο φαίνεται πως θα σου δημιουργήσει εσωστρέφεια. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων θα φέρει στο προσκήνιο οικογενειακές υποθέσεις. Καλό θα ήταν να ακούσεις και την άποψη των οικείων σου προσώπων για να μην οδηγηθείς σε λάθος εκτιμήσεις.

Αιγόκερως
Θα σε απασχολήσουν αρκετά θέματα τα οποία αφορούν πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον καθώς και κάποιες υποθέσεις οι οποίες αφορούν εκπαιδευτικά ζητήματα. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων στις 10/3 δείχνει πως θα υπάρξουν αρκετές συζητήσεις αυτές τις ημέρες οι οποίες όμως μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος εκτιμήσεις.

Υδροχόος
Θα σκέφτεται αρκετά ζητήματα που αφορούν οικονομικές υποχρεώσεις, λογαριασμούς, έσοδα και έξοδα. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων κάνει αυτή την εβδομάδα ακατάλληλη για νέες αγορές, καθώς ίσως παρασυρθείς και αγοράσεις πράγματα τα οποία τελικά δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Χρειάζεται προσοχή σε συμφωνίες που αφορούν τον οικονομικό τομέα.

Ιχθύες
Οι αστρολογικές συγκυρίες που θα πραγματοποιηθούν αυτή την εβδομάδα σε φέρνουν στο προσκήνιο και δείχνουν πως θα είσαι το τιμώμενο πρόσωπο των ημερών. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό μπορεί να δημιουργήσει μπερδεμένες καταστάσεις σε προσωπικές αλλά και επαγγελματικές σχέσεις. Αυτές χρειάζονται ειλικρίνεια προκειμένου να μπορέσουν να διευθετηθούν και να σε οδηγήσουν στα σωστά συμπεράσματα.

Lifestyle

Survivor : Δεν θα πιστεύετε πόσα χρήματα συγκέντρωσε η Ελευθερία Ελευθερίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Παρελθόν για το Survivor 4 αποτελεί η Ελευθερία Ελευθερίου από το βράδυ της Τετάρτης.

Η γνωστή τραγουδίστρια ήταν υποψήφια με τους Τριαντάφυλλο, Παύλο Γαλακτερό και Κώστα Παπαδόπουλο, όμως το κοινό αποφάσισε να κρατήσει τους τρεις άνδρες στο παιχνίδι και να δείξει την πόρτα της εξόδου σε εκείνη.

Ομως η Ελευθερία Ελευθερίου κατάφερε να παραμείνει στον Αγιο Δομίνικο για 3,5 μήνες και πέρα από τα ρούχα, τα αναμνηστικά και τις εμπειρίες στις αποσκευές της, συγκέντρωσε και στον κουμπαρά της ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Η τραγουδίστρια που ανήκε στην ομάδα των Διάσημων, σύμφωνα με τα ποσά που έχουν διαρρεύσει, αποταμίευε στον κουμπαρά της 4.000 με 4.500 ευρώ κάθε εβδομάδα.

Αυτό σημαίνει πως για τις 14 περίπου εβδομάδες παραμονής της στο Survivor 4 υπολογίζεται ότι έφυγε από το παιχνίδι με περίπου 56.000€ – 63.000€.

IN.GR

Περισσότερα

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(16/4)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός
Aν σκοπεύεις σήμερα να προχωρήσεις σε κάποια επένδυση ή να κάνεις ένα τολμηρό εγχείρημα, εξέτασε κάθε λεπτομέρεια που το αφορά, αλλιώς θα χάσεις και αυτά που έχεις. Κατά τα άλλα μην ανοίξεις συζητήσεις, οι οποίες δεν είσαι σίγουρος που θα καταλήξουν.

Ταύρος
Kάποια σχέδια που έχεις μπορεί να καθυστερούν, αλλά δεν χρειάζεται να το βάζεις κάτω. Ήδη βρίσκεσαι σε περίοδο που σου ανοίγονται νέοι δρόμοι και ορίζοντες στην ζωή σου. Σε όποιες αναταραχές και εντάσεις που πιθανόν να προκύψουν, καλό θα ήταν να τις κρατήσεις μακριά σου. Απόψε, φρόντισε να χαλαρώσεις, να περάσεις ευχάριστα και να αποφορτιστείς από το άγχος που σε πιέζει.

Δίδυμοι
H μέρα σήμερα απαιτεί προσοχή σε κάθε κίνηση και ενέργεια που σκοπεύεις να κάνεις. Μπορεί να πάρεις κάποιες απογοητεύσεις, αλλά μην στενοχωρηθείς γιατί θα είναι προσωρινές και δεν συντρέχει σοβαρός λόγος για να αγχωθείς περισσότερο. Πρέπει να ξέρεις ότι ανοίγεται μπροστά σου μια πολύ ευνοϊκή περίοδος, που σου επιφυλάσσει χαρές και επιτυχίες. Φρόντισε μόνο μην σου μείνουν εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν.

Καρκίνος
H Παρασκευή φέρνει κάποια στασιμότητα στις καταστάσεις και αυτά που θέλεις να τελειώνεις, θα βλέπεις να μην γίνονται ακόμη. Η δυναμικότητα που έχεις είναι μεγάλη. Μην αφήνεις τις καταστάσεις να σε παίρνουν από κάτω. Μπορείς να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει σήμερα. Αν θες να ξεφύγεις από διάφορα προβλήματα που σε αγχώνουν και σε εκνευρίζουν, κάνε κάτι ευχάριστο.

Λέων
Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να δεις τις καταστάσεις πιο ρεαλιστικά για να μπορέσεις να βρεις τις λύσεις που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο που έχεις βρεθεί. Δεν μπορείς να αντέξεις την ασάφεια, όμως πρέπει να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που υπάρχουν.

Παρθένος
Φρόντισε σήμερα να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά σε ότι κάνεις, για να μην γίνουν λάθος κινήσεις. Κοίτα να μη δείχνεις και πολλή ευαισθησία σ’ αυτά που σου λένε, γιατί μπορεί να κάνεις λάθος εκτιμήσεις, λόγω της μεγάλης συναισθηματικότητάς σου. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να πετύχεις το μέλλον που ονειρεύεσαι. Θέματα που είναι σε στασιμότητα βρίσκουν επιτέλους τις καλύτερες λύσεις.

Ζυγός
Μέρα που πρέπει να κρατήσεις αποστάσεις από οικονομικές και συναισθηματικές υποθέσεις που σε κάνουν να νιώθεις άβολα είναι αυτή η Παρασκευή για εσένα. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιχειρήσεις ξεκαθαρίσματα είτε σχετίζονται με τα επαγγελματικά είτε με τα αισθηματικά σου ζητήματα.

Σκορπιός
Σήμερα, μην εξιδανικεύεις ανθρώπους και καταστάσεις, γιατί εύκολα θα γίνεις θύμα εκμετάλλευσης. Αναζήτησε την διασκέδαση μέσω φιλικών σου προσώπων και μία φιλική γνωριμία θα καταλήξει σε αισθηματική περιπέτεια.

Τοξότης
Η σημερινή ορμητική σου διάθεση, σου ανοίγει καινούργιους δρόμους. Μέσα στο μυαλό σου περιδιαβαίνουν ιδέες για ταξίδια, σπουδές, συμβόλαια κι επαφές με άτομα που ζουν μακριά. Ευτυχώς, εκεί τα καταφέρνεις και δεν σου λείπουν οι επιτυχίες. Φύλαξε μερικές ώρες για τον εαυτό σου, για ξεκούραση και ψυχαγωγία, γιατί το έχεις ανάγκη. Δεν θέλεις να φτάσεις στα όρια της εξάντλησης.

Αιγόκερως
Κάποια χαρούμενα γεγονότα που θα συμβούν σήμερα θα σε βοηθήσουν να ανέβει πολύ η ψυχολογία σου και να αναθεωρήσεις πολλές καταστάσεις που μέχρι τώρα τις έβλεπες αρνητικές. Φρόντισε να αξιοποιήσεις την θετικότητά σου κατάλληλα, για να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Σήμερα θα υπάρξουν ευκαιρίες για επιτυχία και ευόδωση των σχεδίων σου.

Υδροχόος
Η ημέρα σε προβληματίζει έντονα και σε κάνει διστακτικό μπροστά σε όλα όσα σου συμβαίνουν. Προσπάθησε να επικοινωνήσεις ουσιαστικότερα με τους δικούς σου ανθρώπους και πρόσεξε πολύ σε ποιους εκμυστηρεύεσαι τα μυστικά σου και εκδηλώνεις τις προθέσεις σου. Θα υπάρξει τάση εκμετάλλευσης και θα απογοητευτείς.

Ιχθύες
Μία αντιφατική ημέρα ξημερώνει για εσένα. Ίσως βρεθείς αντιμέτωπος με μία απογοήτευση ή μία εξαπάτηση, αλλά θα λάβεις βοήθεια για να την αντιμετωπίσεις από κάποιο άτομο που ούτε καν θα φανταζόσουν. Δες την θετική πλευρά των πραγμάτων, ότι σήμερα απόκτησες ένα νέο φίλο και μην στεναχωριέσαι περεταίρω για ότι δεν αξίζει!

Περισσότερα

Lifestyle

Χριστίνα Πολίτη για τον κορονοϊό: “Ο ένας το περνάει στο πόδι και ο άλλος στο νοσοκομείο με βαριά πνευμονία”

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Χριστίνα Πολίτη αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην περιπέτειά της ίδιας αλλά και του συντρόφου της Κώστα Σπυρόπουλου με τον κορονοϊό. Την είδηση είχε κάνει γνωστή ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό, πριν λίγες μέρες.

Η Χριστίνα είναι πλέον καλύτερα και όπως αναφέρει στην ανάρτησή της, η περιπέτειά της τελείωσε μετά από ελαφρές αναταράξεις. Σημείωσε όμως ότι ο ένας το πέρασε στο πόδι ενώ ο άλλος στο νοσοκομείο με βαριά πνευμονία, εννοώντας τον Κώστα Σπυρόπουλο.

Διάβασε ολόκληρη την ανάρτησή της και το ηχηρό μήνυμα προς όλους μας:

Η δική μου περιπέτεια με τον Covid-19 τελείωσε μετά από ελαφρές αναταράξεις . Όχι όμως και για την υπόλοιπη οικογένεια που χειρίζεται μια ριψοκίνδυνη αναγκαστική προσγείωση .. Ανεβήκαμε στον ιερό βράχο της Ακρόπολης για θετική ενέργεια. Να προσέχετε , να φοράτε μάσκες και να μην ξεχνιέστε . Όλοι έχουμε κουραστεί και εκεί είναι που κάνουμε το λάθος. Μας έκλεισαν τα πάντα και κολλάμε ο ένας τον άλλον στα σπίτια . Πόσο πια καιρό να ζεις μακριά από φίλους ; Ίσως τα γράψω πιο αναλυτικά όταν όλα πάνε καλά. Θα παραμένω πάντα αισιόδοξη . Να προσέχετε πολύ! Δεν αστειεύεται αυτό το πράγμα – ούτε είναι απλή ίωση!! Ο ένας το περνάει στο πόδι και ο άλλος στο νοσοκομείο με βαριά πνευμονία ! Χωρίς υποκείμενα νοσήματα .. μην ακούτε τα «δεν έχω- έχω κάνει εκατό τεστ» και μακριά από αρνητές και ανεύθυνους.

Λάθος μας μεγάλο. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους γιατρούς και νοσηλευτές – αγωνίζονται την πιο δύσκολη περίοδο της ανθρωπότητας με όλα τα μέσα για να μας βοηθήσουν να πάρουμε πίσω τη ζωή μας, την καθημερινότητα μας. Ας παραμείνουμε αγαπημένοι και που θα πάει.. θα περάσει ΚΑΙ αυτό! Είναι πια θέμα χρόνου.. #cosmopoliti #healthiswealth #covidfree #staysafeandhealthy #prayforrecovery #acropolis #parthenon

www.newsit.gr

Περισσότερα
Advertisement
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα