Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Ολοταχώς για ακύρωση στην Β΄και Γ΄Εθνική μπάσκετ

Δημοσιεύθηκε

στις

Με δεδομένο ότι από τις μέχρι τώρα ανακοινώσεις των λοιμωξιολόγων δεν έχει γίνει η παραμικρή νύξη για επιστροφή στις προπονήσεις τν ομάδων Β΄-Γ΄ Εθνικής όλα οδηγούν ότι από την πλευρά της ΕΟΚ είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί άμεσα η ακύρωση της χρονιάς.

Οι ιθύνοντες της Ομοσπονδίας αποφάσισαν στο τέλος της χρονιάς την διεύρυνση των δύο κατηγοριών. Με δεδομένο ότι και τα δύο πρωταθλήματα διακόπηκαν με την ολοκλήρωση των πρώτων τεσσάρων αγωνιστικών η απόφαση που αναμένεται να ληφθεί είναι η ακύρωση συνολικά της χρονιάς. Το άσχημο είναι ότι έγιναν πολύ λίγες αγωνιστικές, μόλις τρεις, και οι ομάδες είχαν ετοιμαστεί για ένα πολύ ενδιαφέρον και μεγάλο σε διάρκεια πρωτάθλημα. Απομένει πάντως η κάθε ομάδα να κάνει τον απολογισμό της για το πρόσημο που θα πρέπει να μπει στην χρονιά.
Επομένως εκτιμώ ότι δεν μπορεί να απαντήσει κανείς με σιγουριά, αν για την κάθε ομάδα, η χρονιά αυτή ήταν χαμένη ή κερδισμένη».
ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
Πάντως η πλειοψηφία των ομάδων μπάσκετ αναμένει την επαναλειτουργία των Ακαδημιών. Οι νεαροί αθλητές απουσιάζουν περίπου ένα χρόνο από την εκμάθηση και είναι πολύ πιθανό να αποβεί καθοριστικό για την συνέχιση της αθλητικής τους ζωής. Με δεδομένο ότι οι κλιματικές συνθήκες βελτιώνονται το αίτημα της πλειοψηφίας είναι να επιτραπούν οι προπονήσεις έστω σε ανοικτούς χώρους τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement