Connect with us

Μπάσκετ

Προπόνηση στην ομάδα μπάσκετ του Απόλλωνα με στόχο το ρυθμό

Published

on

Οι παίκτες του Απόλλωνα  εκμεταλλεύτηκαν την δυνατότητα που τους δόθηκε και προπονήθηκαν κανονικά χθες με τις οδηγίες του Νίκου Βετούλα. Στόχος του Πατρινού τεχνικού και των συνεργατών του είναι να καλύψουν άμεσα το χαμένο έδαφος για την 4μηνη απουσία τους από τους αγωνιστικούς χώρους.

 

Είναι σημαντικό ότι προπονήσεις έχει ξεκινήσει ο άτυχος Βαγγέλης Πουλιανίτης ενώ το θετικό είναι ότι ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία ο Γιώργος Αγγέλου. Στα θετικά πάντως είναι ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις του και ο Φώτης Ζούμπος. Στα αξιοσημείωτα είναι και η προθυμία που δείχνουν οι μικροί μελανόλευκοι που έχουν την δυνατότητα να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο ενόψει της πιθανής επανέναρξης του πρωταθλήματος.
«ΑΦΩΝΙΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΚ
Η πλειοψηφία των περισσότερων ομάδων έχει ξεπεράσει τις αρχικές αρνήσεις για την επιστροφή στις προπονήσεις και την όλη κατάσταση να ομαλοποιείται. Μετά και την επανέναρξη των προπονήσεων αναμένεται η διοργανώτρια του πρωταθλήματος ΕΟΚ να γνωστοποιήσει την προκήρυξη που θα ακολουθηθεί για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Το αρχικό σχέδιο περιλαμβάνει την διεξαγωγή των εξ αναβολής αγώνων. Στην συνέχεια θα διεξαχθούν σε «έδρες» οι έξι πρώτες αγωνιστικές του β΄ γύρου. Ακόμη θα ακολουθήσουν οι αγώνες του α΄ γύρου μέχρι την λήξη του σε ουδέτερες έδρες. Πάντως η πλειοψηφία των ομάδων είχε ζητήσει κάποια επιπλέον χρηματοδότηση για την κάλυψη των εξόδων διαιτησίας-γραμματείας και στο μέτρο του δυνατού των εξόδων μετακίνησης. Εντός των ημερών αναμένεται να υπάρξει η απαραίτητη ενημέρωση μιας και θα πρέπει να δοθεί το απαραίτητο πλαίσιο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement