Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(8/3)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός
Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν υποθέσεις οι οποίες με κάποιο τρόπο παραμένουν σε εκκρεμότητα εδώ και αρκετό διάστημα. Η σύνοδος Ηλίου/Ποσειδώνα που θα πραγματοποιηθεί στις 10/3 δείχνει πως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με την εκτίμηση των δεδομένων που έχεις για κάθε ζήτημα που σε ενδιαφέρει, καθώς αυτή η σύνοδος δημιουργεί μία παραπλανητική ατμόσφαιρα.

Ταύρος
Φαίνεται πως θα έχεις δημιουργική διάθεση η οποία θα σε οδηγήσει να ασχοληθείς με δραστηριότητες στις οποίες μπορείς να διοχετεύσεις τη φαντασία σου. Η σύνοδος Ηλίου Ποσειδώνα φέρνει στο προσκήνιο τις καλλιτεχνικές σου ευαισθησίες και πολύ πιθανόν να σημάνει και την αρχή ενός νέου χόμπι. Κάποιες συζητήσεις που θα έχεις με φιλικά σου πρόσωπα μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος εκτίμηση μιας κατάστασης.

Δίδυμοι
Η εβδομάδα είναι πολύ σημαντική και οι αστρολογικές συγκυρίες που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της δείχνουν πως ο επαγγελματικός τομέας θα βρίσκεται και στο προσκήνιο, αλλά και στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου. Η σύνοδος Ηλίου/Ποσειδώνα στα μέσα της εβδομάδας μπορεί να σου δημιουργήσει την ανάγκη να αποφασίσεις «εδώ και τώρα» για κάποια επαγγελματικά ζητήματα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement