Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Ο επιθετικός του Διαγόρα Ρόδου Μ. Μπαστακός μιλά στη «Γ» για τη νίκη αλλά και τους φίλους της Παναχαϊκής

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Μια από τις στιγμές που ξεχώρισαν προχθές κατά την διάρκεια του αγώνα της Παναχαϊκής με τον Διαγόρα Ρόδου ήταν η στιγμή της αλλαγής του Μπαστακού για τον πάγκο των νησιωτών όπου οι φίλαθλοι στην Αγυιά τον χειροκρότησαν με εκείνον να ανταποδίδει το χειροκρότημα προς την πλευρά των κοκκινόμαυρων οπαδών.

Βλέπετε κανείς δεν έχει ξεχάσει την θητεία του Μπαστακού με την φανέλα της Παναχαϊκής τη σεζόν 18-19 που έκανε καλό πρωτάθλημα και σημείωσε συνολικά 6 γκολ.
Όμως αυτό που έχει μείνει αναλλοίωτο στη μνήμη όλων στο κοκκινόμαυρο στρατόπεδο είναι το γκολ που σημείωσε στο παιχνίδι κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ όπου είχε κάνει το 1-0 και είχε ανοίξει το δρόμο για τη σπουδαία νίκη με 2-1 κόντρα στον νταμπλούχο όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, δικέφαλο του Βορρά που ήταν και η μοναδική εκείνη τη σεζόν.
Η «Γ» μίλησε χθες με τον Μεσσήνιο επιθετικό και του ζήτησε ένα σχόλιο αρχικά για το παιχνίδι…
«Γ»: Το 0-1 ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Διαγόρα Ρόδου αποδίδει δικαιοσύνη;
Μ.Μ.: «Κοιτάξτε, πιστεύω πως είχαμε και λίγο τύχη όμως ήμασταν και αυτοί που έπρεπε κι ειδικά στο α΄ ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Στο β΄ ημίχρονο η Παναχαϊκή είχε ευκαιρίες, πίεσε και όντως είχαμε και την τύχη με το μέρος μας στα δοκάρια μας και πήραμε τους 3 βαθμούς μέσα δύσκολη έδρα».
«Γ»: Πώς είδες την Παναχαϊκή;
Μ.Μ.: «Η Παναχαϊκή είναι καλή ομάδα, με έμπειρους ποδοσφαιριστές και στο ξεκίνημα του αγώνα μπήκε δυνατά. Μετά από λίγο όμως ισορροπήσαμε και στο α΄ ημίχρονο ήμασταν εμείς καλύτεροι όπου μάλιστα σκοράραμε. Να σου πω την αλήθεια, περίμενα καλύτερη την Παναχαϊκή στο α΄ ημίχρονο, στο β΄ ημίχρονο βέβαια ισορρόπησε και ήταν καλύτερη αλλά εμείς κρατούμε το 1-0».
«Γ»: Είδαμε πως την στιγμή της αλλαγής, οι φίλαθλοι της Παναχαϊκής που ήταν στο γήπεδο σε χειροκρότησαν. Πώς αισθάνεσαι;
Μ.Μ.: «Χαίρομαι πολύ που ο κόσμος μου δείχνει σεβασμό όπως κάνω και εγώ και τους ευχαριστώ πολύ. Η αλήθεια είναι πως όλοι μαζί περάσαμε κακές αλλά και καλές στιγμές και εγώ προτιμώ να κρατήσω μόνο τις όμορφες στιγμές από την θητεία μου στην Παναχαϊκή».
«Γ»: Αν σου ζητήσω να ξεχωρίσεις την πιο όμορφη στιγμή, ποια θα είναι αυτή;
Μ.Μ.: «Χωρίς πολλή σκέψη, η καλύτερη στιγμή ήταν το γκολ που πέτυχα στο Κύπελλο κόντρα στον ΠΑΟΚ, και τα πανηγύρια μετά με τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς. Πολύ ωραίες στιγμές και μου έχουν μείνει».
«Γ»: Κατά την άποψή σου ξεχωρίζουν τα φαβορί για την άνοδο μετά από 13 αγωνιστικές;
Μ.Μ.: «Ο Εργοτέλης παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο στα τελευταία παιχνίδια και είναι στην κορυφή της βαθμολογίας. Ακόμα υπάρχει δρόμος ωστόσο η αλήθεια είναι πως ο Εργοτέλης έχει ένα μικρό προβάδισμα για την άνοδο αλλά από εκεί και πέρα δεν βλέπω κάποια άλλη ομάδα που να έχει ξεχωρίσει ιδιαίτερα ώστε να έχει τον ρόλο του φαβορί».

 

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement