Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας με την τελευταία κίνηση ενίσχυσης θα τα δώσει όλα για πρωτάθλημα-Κύπελλο

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Έχουμε ακούσει αρκετές φορές τον προπονητή του Προμηθέα Μάκη Γιατρά να δηλώνει πως στόχος της ομάδας είναι να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα όμως αυτό που βλέπουμε είναι πως η διοίκηση φροντίζει να δείξει με πράξεις την διάθεση που υπάρχει στον οργανισμό για να κατακτήσει ένα τρόπαιο.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως το τελευταίο χρονικό διάστημα, η ΚΑΕ έχει φροντίσει να φέρει στην Πάτρα δύο παίκτες με θητεία στο ΝΒΑ, τον Τζέριαν Γκραντ που είναι από τους σημαντικούς κρίκους στην καλή πορεία που κάνει ο Προμηθέας το τελευταίο διάστημα και τον Τζέιλεν Άνταμς που σήμερα-αύριο θα ανακοινωθεί και επίσημα.
Από την στιγμή που η ομάδα είχε ηρεμία από το χτύπημα του covid-19 και ο Γιατράς μπόρεσε να δουλέψει με όλο το υλικό στα χέρια του, η ομάδα βρήκε τον δρόμο της αφού φυσικά προχώρησε σε διορθωτικές κινήσεις στους ξένους με τις αλλαγές που έκανε. Έτσι η ομάδα αφού δούλεψε, πέτυχε στο παρκέ σημαντικές νίκες και έδειξε πως έχει ποιότητα αλλά και προοπτική για να κάνει κάτι καλύτερο από την περσινή σεζόν.
Μετά και την τελευταία αλλαγή ξένου παίκτη, βάσει κανονισμών δεν υπάρχει πλέον δυνατότητα για νέα αλλαγή και αυτό που μένει στον Προμηθέα είναι να δουλέψουν όλοι μαζί ώστε η ομάδα να βρει ρυθμό και να ενσωματωθεί στη φιλοσοφία του συλλόγου και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα.
Άλλωστε από την επόμενη εβδομάδα έρχονται συνεχόμενα παιχνίδια για το πρωτάθλημα και θα πρέπει οι Προμηθείς να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση προκειμένου να πάρουν τις νίκες για να πλασαριστούν ψηλά στην βαθμολογία ενόψει των πλέι-οφς.
ΠΕΜΠΤΗ Ή ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ «ΠΕΤΑΕΙ» Ο ΑΝΤΑΜΣ
Στο μεταξύ, την Πέμπτη ή την Παρασκευή αναμένεται να «πετάξει» από τις ΗΠΑ ο Τζέιλεν Άνταμς ο οποίος πρέπει να ρυθμίσει γραφειοκρατικά θέματα στην πατρίδα του που έχουν να κάνουν και με τα πρωτόκολλα του covid-19.
Αυτό σημαίνει πως ο νέος παίκτης δεν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι του Σαββάτου και θα κάνει ντεμπούτο -αν όλα πάνε καλά- στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ που θα γίνει την επόμενη Τρίτη.
Στο αγωνιστικό μέρος η προετοιμασία της ομάδας συνεχίστηκε χθες με διπλή προπόνηση στο «Τόφαλος» με τον Μάκη Γιατρά να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του και να έχει ρίξει βάρος στο κομμάτι της τακτικής.
Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή ενόψει του Άρη.

Ροή ειδήσεων

Advertisement