Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Νέα επίθεση με μολότοφ τα ξημερώματα στο πάρκινγκ της Αστυνομίας στην οδό Αμερικής – Εκαψαν δύο περιπολικά και τρία κατασχεμένα οχήματα

Published

on

Στο στόχαστρο κουκουλοφόρων βρέθηκε τα ξημερώματα το πάρκινγκ της Αστυνομίας στην Πάτρα, στην οδό Αμερικής. Δέκα περίπου άτομα πέταξαν “βροχή” από μολότοφ με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές σε δύο περιπολικά και σε τρία οχήματα που είχαν κατασχεθεί.

Η επίθεση, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε από δύο πλευρές, από το πάνω μέρος του πάρκινγκ (κατέβηκαν από την οδό Πανεπιστημίου) και από την Εθνική Οδό. Ο φρουρός ειδοποίησε άμεσα την Πυροσβεστική με αποτέλεσμα να περιοριστούν οι ζημιές, ενώ ήταν ευτύχημα που δεν υπήρξε τραυματισμός.

Ο χώρος του πάρκινγκ της Αμερικής αποτελούσε έναν από τους πιθανούς “στόχους” των ατόμων που το τελευταίο διάστημα έχουν προβεί σε επιθέσεις σε βάρος της Αστυνομίας και εκτιμάται σχετίζεται τόσο με την υπόθεση του Κουφοντίνα όσο και με τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη.

Ο προβληματισμός και η ανησυχία των αστυνομικών υπαλλήλων στην περιοχή μας είναι έντονη καθώς η επίθεση τα ξημερώματα αποτελεί συνέχεια της επίθεσης με μολότοφ σε βάρος δύο δικυκλιστών της Τροχαίας το βράδυ της Τσικνοπέμπτης σε απόσταση αναπνοής από το Αστυνομικό Μέγαρο, επίθεση για την οποία έχουν αναλάβει την ευθύνη άτομα του αντεξουσιαστικού χώρου με επίσημη ανακοίνωσή τους.

Η Αστυνομία διενεργεί προανάκριση για τους δράστες της επίθεσης.

Ροή ειδήσεων

Advertisement