Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Ο γενικός αρχηγός της ομάδας στίβου της Ολυμπιάδας Π. Μαντάς μιλά στην “Γ”

Published

on

Ανάμεσα στους 21 υποψηφίους της ΑΚΑΣ που διεκδικεί την εκλογή της στην διοίκηση του ΣΕΓΑΣ στις 20 Μαρτίου βρίσκεται ο Πατρινός Αρχιτέκτονας και για μια 8ετία Έφορος στίβου της Ολυμπιάδας Πέτρος Μαντάς. Διακρίνεται για την προσήλωσή του στην σύγκλιση απόψεων ενώ είναι αντίθετος στην οποιαδήποτε σύγκρουση.

Για το κάλεσμα που δέχθηκε από την Σοφία Σακοράφα, αγκόσμια πρωταθλήτρια του Ακοντισμού και εν ενεργεία βουλευτή που διεκδικεί να διαδεχθεί το επιτυχημένο δίδυμο των Κώστα Παναγόπουλου-Βασίλη Σεβαστή επεσήμανε: «Συμμετέχω με όλες τις δυνάμεις μου στις εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, μετέχω ως υποψήφιος στηρίζοντας τη συνέχιση του έργου της νυν διοίκησης Παναγόπουλου-Σεβαστή, και με τις καινούργιες προκλήσεις των Ολυμπιακών αγώνων του Τόκιο το προσεχές καλοκαίρι και του Παρισιού το 2024.Το νέο Δ.Σ. θα έχει διπλή αποστολή τόσο για την εξασφάλιση των εφοδίων στους αθλητές αλλά και την εξασφάλιση των μικρότερων αθλητών να δώσουν το «παρών» στις νέες μεγάλες προκλήσεις. Προτεραιότητα θα συνεχίσει να υπάρχει για την ανάπτυξη των υποδομών και την περαιτέρω ανάπτυξη Αχαΐας-Ηλείας που αποτελεί και το λίκνο του Πολιτισμού και την ανάπτυξη του Αθλητικού τουρισμού.
Η παρουσία μου θα στοχεύει στη βελτίωση, ενίσχυση και ενδυνάμωση του χώρου υπέρ όλων των εμπλεκομένων, πρώτιστα των αθλούμενων, είτε είναι πρωταθλητές ή άτομα που επιδιώκουν τη σωματική και ψυχική υγεία τους με βασικό μότο την σύγκλιση».

Ροή ειδήσεων

Advertisement