Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Νέα Σμύρνη -Τα πρώτα λόγια του τραυματία αστυνομικού: «Είμαι καλά, θα αντέξω»

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε σοβαρή κατάσταση αλλά χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του νοσηλεύεται ο 24χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη το απόγευμα της Τρίτης.
astynomikostraumatias__4_

astynomikostraumatias__2_
astynomikostraumatias__3_

Ο αστυνομικός της ομάδας ΔΡΑΣΗ νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο. Η αξονική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη ο αστυνομικός, είναι «καθαρή».

Ο αστυνομικός φέρει μώλωπες και κακώσεις σε όλο του το σώμα,

ωστόσο η υγεία του δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο. Ο ίδιος φέρεται να είπε ότι αυτό που τον έσωσε ήταν το γεγονός ότι φορούσε κράνος.

Σύμφωνα με το MEGA o 24χρονος τραυματίας αστυνομικός με καταγωγή από τις Σέρρες, μίλησε με συναδέλφους του που τον επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο.

astynomikostraumatias__6_
astynomikostraumatias__5_

Ο νεαρός αστυνομικός που χτυπήθηκε στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός του από τους κουκουλοφόρους είπε στους συναδέλφους του ότι «είμαι καλά, θα αντέξω».  Ο 24χρονος είπε στους συναδέλφους του ότι «προσπάθησα να σώσω το όπλο μου».

Ο συνδικαλιστής της ελληνικής αστυνομίας, Γρηγόρης Ευαγγέλου, μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» για τα επεισόδια της Τρίτης.

Όπως είπε, τα τραύματα του 24χρονου αστυνομικού είναι αρκετά σοβαρά, ενώ οι υπόλοιποι τραυματίες αστυνομικοί είναι σε καλύτερη κατάσταση.

«Η αστυνομία αυτή τη στιγμή είναι στο μάτι του κυκλώνα καθώς αποτελεί τον κύριο κατασταλτικό μηχανισμό του κράτους», υποστήριξε ο κ. Ευαγγέλου.

astynomikostraumatias__1_
astynomikostraumatias__7_

Η αστυνομία προχώρησε σε 10 προσαγωγές, οι οποίες μετατράπηκαν σε συλλήψεις.


Ροή ειδήσεων

Advertisement