Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Παίξε και Κέρδισε στα 3Α ΑΡΑΠΗΣ!

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια ιδιαίτερη ευχάριστη αλλά και πρωτότυπη έκπληξη επιφύλασσε το νέο φυλλάδιο προσφορών της πατρινής αλυσίδας super market 3A ΑΡΑΠΗΣ στους καταναλωτές, καθώς διαπίστωσαν ότι μέσα στο ίδιο το φυλλάδιο είχε δημιουργηθεί ένα παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού!

Ο καθένας έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει να παίξει και να κερδίσει!
Ο μηχανισμός απλός: Οι συμμετέχοντες καλούνται να μετρήσουν προσεκτικά (γιατί εύκολα μπορεί κάποια να ξεφύγει!) τις φιγούρες που κρύβονται μέσα στο φυλλάδιο και να στείλουν την απάντησή τους έως 1 Απριλίου στην ειδική φόρμα στο www.arapis3a.gr , λαμβάνοντας άμεσα συμμετοχή στην κλήρωση όπου 50 νικητές θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν δωροεπιταγές και άλλα δώρα.
Η ιδέα έξυπνη αλλά και καινοτόμα, προκάλεσε έντονο ενδιαφέρον και συζήτηση δίνοντας μια ευχάριστη καρναβαλική νότα στους καταναλωτές και παράλληλα την ευκαιρία να κερδίσουν δώρα χωρίς να απαιτείται κάποια αγορά από το κατάστημα!
Τα 3Α ΑΡΑΠΗΣ με τον δικό τους τρόπο διατηρούν τη πολιτιστική συνέχεια με τη μεγάλη γιορτή της πόλης μας, η οποία φέτος γιορτάζεται εντελώς διαφορετικά απ’ ό,τι έχουμε συνηθίσει. Ο Κρυμμένος Θησαυρός είναι διασκεδαστικός και θα προσφέρει πάντα την παιδική χαρά της ανακάλυψης και της επιβράβευσης της σωστής απάντησης.
Στο Πατρινό Καρναβάλι, άλλωστε, το Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού κατέχει ξεχωριστή θέση. Έτσι και τα Super Market 3Α ΑΡΑΠΗΣ προσφέρουν το δικό τους Παιχνίδ

Ροή ειδήσεων

Advertisement