Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Έξι μήνες στην… ανεργία-Συνάντηση με τον Νεκτάριο Φαρμάκη είχε ο Σύλλογος Κομμωτών Πάτρας

Δημοσιεύθηκε

στις

Καταδικασμένοι επί έξι μήνες στην ανεργία οι κομμωτές και κουρείς της Πάτρας δεν έχουν λάβει ούτε ένα ευρώ ενίσχυσης από την Πολιτεία με αποτέλεσμα η πλειονότητα των επαγγελματιών να βρίσκονται σε αδιέξοδο αδυνατώντας να συντηρήσουν τις οικογένειές τους.

Τα κομμωτήρια και κουρεία της Πάτρας παραμένουν κλειστά τους τελευταίους δύο μήνες, χωρίς όμως οι ιδιοκτήτες να έχουν ενταχθεί στο καθεστώς καταβολής του επιδόματος ειδικού σκοπού με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Χθες το Δ.Σ. του Συλλόγου Κομμωτών και Κουρέων είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, Νεκτάριο Φαρμάκη ενημερώνοντάς τον για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος με εκατοντάδες οικογένειες να μην μπορούν να επιβιώσουν. Οι εκπρόσωποι του κλάδου ζήτησαν από τον Περιφερειάρχη να μεταφέρει στα εμπλεκόμενα Υπουργεία τα αιτήματά τους, όπως η καταβολή επιδόματος ειδικού σκοπού λόγω της καραντίνας, καθώς και την παρέμβασή του ώστε να μην εξαιρεθούν από το νέο πρόγραμμα της Περιφέρειας που αφορά στην ενίσχυση των πληττόμενων από τον κορωνοϊό επιχειρήσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

Ροή ειδήσεων

Advertisement