Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Γεμάτο το οπλοστάσιο

Δημοσιεύθηκε

στις

Όλο το ρόστερ της Παναχαϊκής είναι διαθέσιμο για την μάχη στην Κρήτη

ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ

Χωρίς κανένα αγωνιστικό πρόβλημα φαίνεται πως θα ταξιδέψει σήμερα το απόγευμα η ομάδα της Παναχαϊκής για την Κρήτη όπου την Κυριακή στις 14:45 θα αντιμετωπίσει τον ουραγό της βαθμολογίας ΟΦ Ιεράπετρας.

Παιχνίδι που χαρακτηρίζεται ο θάνατός σου η ζωή μου αφού οι «κοκκινόμαυροι» για μια ακόμα φορά βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο.

Δυστυχώς οι βαθμοί που έχουν χαθεί αναγκάζουν τους Πατρινούς να βρίσκονται σε συνεχή πίεση έτσι ώστε να μην χάσουν και τον στόχο της 6άδας και αυτό θα γίνει μόνο και εφόσον κερδίσουν στην Κρήτη την Ιεράπετρα.

Η Παναχαϊκή μετά την νίκη της Ξάνθης την Τετάρτη επί της Δόξας είχε ως αποτέλεσμα να υποχωρήσει στην 6η θέση και να αισθάνεται την «καυτή» ανάσα των Τρικάλων που είναι στην 7η με τρεις βαθμούς λιγότερους.

Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν όλοι στο «στρατόπεδο» της Παναχαϊκής γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από την νίκη στην Κρήτη την Κυριακή.

ΚΑΜΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΜΑΤΣ

Σίγουρα δεν είναι μόνο το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΙ αφού έρχονται ακόμα δύο ματς πολύ σημαντικά πριν το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό την 17η αγωνιστική.

Μετά τον ΟΦΙ οι «κοκκινόμαυροι» αγωνίζονται και πάλι εκτός έδρας με τον Καραϊσκάκη και την 16η αγωνιστική έρχεται στην Αγυιά ο Απόλλων Λάρισας.

Όπως καταλαβαίνετε και τα τρία αυτά συνεχόμενα παιχνίδια είναι «φωτιά» για τους Αχαιούς που ναι μεν είναι στα μέτρα τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή για να αποκτηθούν οι 9 βαθμοί.

ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ Ο ΑΡΑΒΙΔΗΣ

Το «παρών» στην προπόνηση έδωσε και ο Χρήστος Αραβίδης που επέστρεψε από την Αθήνα όπου είχε μεταβεί έτσι ώστε να ακολουθήσει συγκεκριμένο πρόγραμμα φυσικοθεραπείας.

Ο έμπειρος φορ φαίνεται πως είχε θλάση πρώτου βαθμού και στην χθεσινή προπόνηση έτρεξε μόνος τους ενώ στην συνέχεια ακολούθησε μέρος της προπόνησης.

Πάντως πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής, Γιώργος Μπάρλος φαίνεται δυσαρεστημένος από την απόφαση του Χρήστου Αραβίδη να φύγει για την Αθήνα όταν η ΠΑΕ έχει δικό της ιατρικό επιτελείο.

ΟΛΟΙ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΙ

Το θετικό για τον νεαρό τεχνικό της Παναχαϊκής, Χρήστο Παρασκευόπουλο είναι ότι θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες αφού πλέον δεν είναι κανένας τραυματίας (αναμένεται του Αραβίδη) και στην Κρήτη θα ταξιδέψει με όλα του τα «όπλα».

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΝΑΧΩΡΕΙ

Σήμερα το πρωί θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση των «κοκκινόμαυρων» και εν συνεχεία η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα και με το καράβι για την Κρήτη.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

Επιτέλους… ΕΡΤ

Με ικανοποίηση υποδέχονται στον ΟΦ Ιεράπετρας το γεγονός ότι θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ 3 το παιχνίδι με αντίπαλο την Παναχαϊκή.

Η ομάδα του Λασιθίου το είχε… παράπονο πως μέχρι σήμερα δεν είχε βρεθεί το συνεργείο της ΕΡΤ3 στην Ιεράπετρα, κάτι που θα γίνει στο ματς που ακολουθεί για την 14η αγωνιστική.

Η σχετική ανάρτηση που κάνει ο ΟΦΙ έχει ως εξής:

«Επιτέλους η ΕΡΤ3 θα μεταδώσει αγώνα του ΟΦΙ φέτος.

Ο ΟΦΙ ήταν η μοναδική ομάδα της SL2 της οποίας δεν είχε μεταδώσει αγώνα η ΕΡΤ3. Την Κυριακή θα είναι στο «Βουζουνεράκειο» για τον αγώνα ΟΦΙ-Παναχαϊκή.

Και με δεδομένο ότι λόγω πανδημίας δεν επιτρέπεται η προσέλευση φιλάθλων, τουλάχιστον αυτόν τον αγώνα οι φίλοι του ΟΦΙ θα τον απολαύσουν πολύ περισσότερο, μια και η ΕΡΤ3 διαθέτει αρκετές κάμερες σε κάθε αγώνα και όχι μόνο μία όπως η ΕΡΤflix (ΕΡΤsports).

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement