Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας στην τελική ευθεία για τον Άρη, στην άκρη η μάχη με ΠΑΟ

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ

Χαμηλούς τόνους κρατούν στο στρατόπεδο του Προμηθέα ενόψει των συνεχόμενων αγώνων που έχει μπροστά του όμως αυτή την στιγμή το μυαλό του είναι αποκλειστικά στη μάχη του Σαββάτου με τον Άρη.

Μπορεί θεωρητικά η πατρινή ομάδα να είναι το φαβορί κόντρα στους «κίτρινους» όμως αφενός το γεγονός πως ο Άρης καίγεται για τη νίκη και αφετέρου ότι προέρχεται από νίκη, δεν αφήνει περιθώρια χαλάρωσης.
Η ομάδα του Γιατρά θα προσπαθήσει να δείξει την σοβαρότητα που πρέπει, να επιβάλει τον ρυθμό της και να πάρει τη νίκη που θα την κρατήσει εντός τετράδας αλλά και θα την ανεβάσει ψυχολογικά ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟ.
Άλλωστε και ο Πατρινός τεχνικός μιλά καθημερινά στους παίκτες του και του ζητά να μην χαλαρώσουν και να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι όχι μόνο για το ματς που έρχεται αλλά και τα επόμενα παιχνίδια που είναι πολύ σημαντικά για την είσοδο της ομάδας στην πρώτη τετράδα και τα πλέι-οφ.
Η αποστολή δεν είναι εύκολη, ο Άρης έρχεται φουριόζος στην Πάτρα, μετρά 2 στα 2 στα τελευταία παιχνίδια και θα τα δώσει αύριο όλα για να πάρει τη νίκη και να κάνει βήμα παραμονής.

Περισσότερα

Ροή ειδήσεων

Advertisement