Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Στα Καλάβρυτα το παγκόσμιο πρωτάθλημα stratego 21

Published

on

Πρόσφατα ανακοινώθηκε το επετειακό πρόγραμμα εκδηλώσεων του Δήμου Καλαβρύτων και ανάμεσα στις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για το 2021  και  ανάμεσα τους είναι  και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Stratego 2021.

Είναι μια πολύ σημαντική διοργάνωση που θα φέρει -εκτός βέβαια αν έχουμε ανατροπές λόγω covid-19- αρκετό κόσμο στα Καλάβρυτα όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό ενώ παράλληλα και δείχνει και την βαρύτητα που έχει δοθεί από τον Δήμο Καλαβρύτων.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Stratego 2021 θα διεξαχθεί στα Καλάβρυτα από την Πέμπτη 26 έως την Κυριακή 29 Αυγούστου. Πέραν του σπουδαίου αγωνιστικού προγράμματος, θα πραγματοποιηθεί πληθώρα δράσεων και εκδηλώσεων με κεντρικό σημείο αναφοράς την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.
Ο Δήμος Καλαβρύτων ήταν ο πρώτος συνεργαζόμενος φορέας που ανακοίνωσε την συμβολή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και σύντομα αναμένονται οι ανακοινώσεις από τους υπόλοιπους σπουδαίους φορείς που θα δηλώσουν την παρουσία τους στην μεγαλύτερη γιορτή του Stratego.

Ροή ειδήσεων

Advertisement