Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023
Connect with us

Παναχαϊκή

Η ΠΑΕ πλήρωσε τα έξοδα διαιτησίας, νέος «πονοκέφαλος» με Ιντζόγλου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ευχάριστα είχε η χθεσινή μέρα σε δικαστικά θέματα για την Παναχαϊκή καθώς συζητήθηκε στην πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή όπου η ΠΑΕ έκανε γνωστό πως τακτοποίησε τις οφειλές που υπήρχαν για την απλήρωτη διαιτησία των Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου και έτσι δεν υπάρχει θέμα τιμωρίας.

Από εκεί και πέρα οι πληροφορίες λένε πως χθες δόθηκαν χρήματα στον Σιατραβάνη και σύντομα θα τακτοποιηθεί το θέμα της οφειλής του πρώην παίκτη ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών.

Βέβαια εκτός από τον Σιατραβάνη η Παναχαϊκή έχει έναν ακόμα οικονομικό «πονοκέφαλο» αφού το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ ανακοίνωσε χθες την επιβολή ποινής για οφειλές (περίπου 17.000 ευρώ) στον πρώην παίκτη Λευτέρη Ιντζόγλου.

Η περίπτωση του Ιντζόγλου δεν είναι ακόμα στο στάδιο της ενεργοποίησης αφαίρεσης βαθμών αλλά στη διαδικασία της επιβολής, κάτι που σημαίνει πως αν δεν την τακτοποιήσει στις 5 επόμενες εργάσιμες μέρες, τότε η ΕΠΟ θα ενεργοποιήσει την αφαίρεση βαθμών αν και πηγές της ΠΑΕ λένε πως θα τακτοποιηθεί τα επόμενα 24ωρα.

Χθες επρόκειτο να συζητηθεί και η απολογία της κοκκινόμαυρης ομάδας για την κλήση της απολογίας περί έλλειψης προπονητή με δίπλωμα uefa pro όμως ο νομικός ζήτησε και πήρε αναβολή για τις 19 Μαρτίου.

ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΓΙΑ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑ

Στο μεταξύ, οι πληροφορίες λένε πως η Παναχαϊκή αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 έχουν καταθέσει αίτημα στην ΕΠΟ ώστε τα χρήματα που έχουν δώσει οι ΠΑΕ ως παράβολο για την συμμετοχή τους στο Κύπελλο Ελλάδας -που τελικά δεν συμμετείχαν-, να συμψηφιστεί με τα έξοδα διαιτησίας για τους επόμενους μήνες ωστόσο ακόμα δεν έχει απαντήσει η ΕΠΟ.

Π.Κ.

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement