Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Δύσκολη αποστολή

Δημοσιεύθηκε

στις

Χωρίς τέσσερις έμπειρους παίκτες αναχώρησε η αποστολή της Παναχαϊκής για την Κρήτη

ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε χθες ότι στην αποστολή της Παναχαϊκής για την Κρήτη δεν ακολούθησαν τέσσερις πολύ σημαντικοί ποδοσφαιριστές.

Παρότι φαινόταν ότι μόνο ο Χρήστος Αραβίδης δεν θα ακολουθήσει την αποστολή, χθες ήρθαν τρεις ακόμα απρόσμενες απουσίες. Ο λόγος για τους Αλέξανδρο Αποστολόπουλο, Νίκο Κουσκουνά και Βασίλη Πλιάτσικα.

Απουσίες που πραγματικά είναι «πονοκέφαλος» για τον προπονητή της Παναχαϊκής, Χρήστο Παρασκευόπουλο αφού στην προχθεσινή προπόνηση η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της είχε αναφέρει ότι μετά από πολύ καιρό το «παρών» έδωσαν όλοι και ήταν μάχιμοι για το παιχνίδι της Κρήτης ενώ χθες η αποστολή αναχώρησε με 18 παίκτες.

Η ΠΑΕ αναφέρει ότι οι τέσσερις ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και κρίθηκε να μείνουν στην Πάτρα έτσι ώστε να είναι διαθέσιμοι για τον εκτός έδρας αγώνα της Τετάρτης με την Α.Ε. Καραϊσκάκης.

Όπως καταλαβαίνετε τα «κουκιά» πλέον είναι μετρημένα για τον Χρήστο Παρασκευόπουλο στο αυριανό παιχνίδι με τον ΟΦ Ιεράπετρας και δύσκολα θα μπορέσει να ανακατέψει την «τράπουλα».

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ τόσο το παιχνίδι στην Κρήτη, όσο και τα επόμενα δύο ματς με Καραϊσκάκη εκτός και τον Απόλλωνα Λάρισας εντός είναι πολύ σημαντικά και η συγκομιδή των 9 βαθμών είναι αναγκαία αν και εφόσον θέλουμε να παραμείνουμε στην πρώτη 6άδα που οδηγεί στα πλέι οφ.

Η διαφορά με την 7η θέση αυτή την στιγμή είναι μόλις μια νίκη (3β.) και αυτό κάνει τους «κοκκινόμαυρους» να βρίσκονται με την πλάτη στο τοίχο.

Όμως στο ποδόσφαιρο με τον αν και το πρέπει δεν κερδίζονται τα παιχνίδια. Οι «κοκκινόμαυροι» αρχικά πρέπει να «πολεμήσουν» στην Κρήτη και να κερδίσουν τον ΟΦ Ιεράπετρας. Μπορεί οι Κρητικοί να βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα όμως αυτό δεν πρέπει να καθησυχάσει τους Αχαιούς που πρέπει να παίξουν σοβαρά και πειθαρχημένα περισσότερο από ποτέ μετά και τις σημαντικές απουσίες.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Χθες μετά την τελευταία προπόνηση η αποστολή της ομάδας ταξίδεψε για τον Πειραιά και εν συνεχεία με τον πλοίο της γραμμής για το νησί της Κρήτης.

H ΠΑΕ αναφέρει ότι εκτός αποστολής έμειναν προληπτικά οι Αραβίδης, Πλιάτσικας και Αποστολόπουλος, ώστε να ακολουθήσουν ατομικό πρόγραμμα εξαιτίας των μυϊκών τραυματισμών τους και να μπορέσουν να είναι έτοιμοι για το εκτός έδρας ματς της ερχόμενης Τετάρτης με τον Καραϊσκάκη. Επίσης, υπό το φόβο πιθανής υποτροπής, έμεινε εκτός αποστολής ο Κουσκουνάς, ο οποίος θα υποβληθεί σε θεραπείες.

Οπότε η αποστολή αποτελείται από τους παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές: Koλοβούρης, Σούλης, Μαρκοπουλιώτης, Πατάπης, Λαρέα, Πάνος, Μπελεζάκης, Σταμόπουλος, Μπρους, Μουστακόπουλος, Κόκα, Ανάκογλου, Παπαδόπουλος, Γιούσης, Σκεπετάρης, Μπάτροβιτς, Τσερούτι, Αργυρόπουλος και Μασούρας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement