Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΕΛ.ΑΣ.: «Επιχείρηση» αποφυγής διοργάνωσης καρναβαλικών πάρτι-Σε ισχύ αυξημένα μέτρα από σήμερα μέχρι και τη Καθαρά Δευτέρα

Published

on

Αγρυπνοι φρουροί θα είναι οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ιδίως τις βραδινές ώρες, για την αποφυγή διεξαγωγής καρναβαλικών πάρτι για το τελευταίο διήμερο της Αποκριάς.

Από σήμερα θα είναι αυξημένες οι αστυνομικές δυνάμεις που θα βρίσκονται στις επάλξεις, ιδίως τις βραδινές ώρες του Σαββατοκύριακου, προκειμένου να μην υπάρξει παρέκκλιση της απαγόρευσης διοργάνωσης οποιαδήποτε εκδήλωσης είτε σε κατάστημα είτε σε ιδιωτικό χώρο λόγω του κινδύνου διάδοσης της πανδημίας.
Ο αστυνομικός διευθυντής Αχαΐας, ταξίαρχος Γιάννης Κυριακόπουλος ερωτηθείς από την «Γ» ανέφερε πως «έχουμε αυξήσει τις δυνάμεις μας, ιδίως τις βραδινές ώρες, για το τελευταίο Σαββατοκύριακο. Θα κάνουμε συνεχείς περιπολίες και ελέγχους στην πόλη, ενώ θα ερευνούμε άμεσα οποιαδήποτε καταγγελία για διοργάνωση πάρτι τόσο σε χώρους καταστημάτων όσο και σε σπίτια και σε άλλους ιδιωτικούς χώρους. Μέλημά μας είναι να τηρηθεί η νομιμότητα και να αποτραπεί ο κίνδυνος διάδοσης της πανδημίας».
Διαμήνυσε, δε, πως «σε όποιες περιπτώσεις παρατηρηθεί καταστρατήγηση της νομιμότητας θα επιβληθούν οι προβλεπόμενες αυστηρές κυρώσεις».
Αξίζει να αναφερθεί πως οι οδηγίες που έχουν δοθεί στους αστυνομικούς αφορούν εντατικούς ελέγχους σε όλους όσοι κινούνται στους δρόμους, στο εθνικό και στο αστικό οδικό δίκτυο, έχοντας παρουσία σε κομβικά σημεία. Επίσης, αυστηροί θα είναι οι έλεγχοι της Αστυνομίας και την Καθαρά Δευτέρα καθώς φέτος δεν θα γίνει εορτασμός των Κούλουμων.

Ροή ειδήσεων

Advertisement