Τρίτη 16 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Νέα κρούσματα στην ομάδα του Προμηθέα- Αναβάλλεται το παιχνίδι με τον Αρη

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια ακόμα αναβολή αγώνα έχουμε φέτος για τον Προμηθέα καθώς πριν λίγο έγινε γνωστό πως δεν θα διεξαχθεί το σημερινό παιχνίδι με τον Άρη λόγω κρουσμάτων στη πατρινή ομάδα για την 17ης αγωνιστικής της Basket League.

Η διασπορά στο συγκρότημα του Μάκη Γιατρά είναι μεγάλη, με τα κρούσματα του κορωνοϊού να ενδέχεται να φτάσουν και τα οκτώ, καθώς θα υπάρξουν και νέα τεστ, και το μόνο βέβαιο είναι ότι το σημερινό (13/3) παιχνίδι οδηγείται σε αναβολή, με τον Covid-19 να χτυπάει για μια ακόμη φορά με ένταση την ομάδα της Πάτρας.

Με τον κανονισμό του ΕΣΑΚΕ να μιλάει για τρία τουλάχιστον κρούσματα που οδηγούν σε αναβολή, αυτή θεωρείτε δεδομένη, με τον Προμηθέα να έχει κρούσματα στις τάξεις του για μια ακόμη φορά την τρέχουσα σεζόν.

Μάλιστα ο Προμηθέας είχε ανακοινώσει δυο κρούσματα στις 13/2, με συνέπεια πέντε παίκτες του να αποκλειστούν από το τρίτο «παράθυρο» της Εθνικής Ανδρών, με την ομάδα της Πάτρας με μακροσκελή ανακοίνωση να ενημερώνει για τα κρούσματα, και για την αναβολή της τότε αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement