Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Την τρίτη κλειδώνει η επανέναρξη της Γ΄ Εθνικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Το πράσινο φως των λοιμωξιολόγων για την έναρξη των προπονήσεων στη Γ Εθνική φέρνει αλυσιδωτές εξελίξεις όσον αφορά το συγκεκριμένο πρωτάθλημα.  Σύμφωνα με πληροφορίες η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ θα συνεδριάσει την Τρίτη (14:00) 16/3 προκειμένου να εγκρίνει την προκήρυξη η οποία ασφαλώς θα έχει τροποποιηθεί.

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 4 Απριλίου καθώς οι ομάδες σταμάτησαν για μία εβδομάδα τις προπονήσεις που σημαίνει ότι η έναρξη του θεσμού μετακινήθηκε 7 ημέρες. Όσον αφορά την τροποποίηση της προκήρυξης υπενθυμίζουμε ότι το πρωτάθλημα σε αγωνιστικές ξεκινάει από εκεί που σταμάτησε με τις βαθμολογίες ως έχουν ενώ το τέλος του πρώτου γύρου θα σημάνει την ολοκλήρωση του.

Όσον αφορά το κομμάτι με τις ομάδες που δεν επιθυμούν ή αδυνατούν να συμμετάσχουν στο ερχόμενο πρωτάθλημα, θα πρέπει να υποβάλουν το αίτημά τους μία εβδομάδα πριν τη σέντρα του θεσμού ώστε να αποφύγουν τυχόν κυρώσεις για την επόμενη χρονιά.

Για το θέμα της ανόδου τώρα οι 10 πρωταθλητές βάσει γεωγραφικών κριτηρίων θα μπουν σε δύο κληρωτιδες.

Μετά από κλήρωση που θα γίνει θα δώσουν δύο παιχνίδια εντός έδρας και δύο εκτός με τις δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο να κερδίζουν την άνοδο στην ανώτερη κατηγορία.

Υπενθυμίζουμε ότι λόγω της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα με την πανδημία οι αγώνες δεν θα είναι διπλοί αλλά μόνοι.

 

ΠΗΓΗ: soccerlive.gr

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement