Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Σπίτι με το Mega – Κωνσταντίνος Παντελίδης: Ο μικρός αδερφός του Παντελή συγκίνησε το κοινό – Τον λάτρεψε το Twitter

Δημοσιεύθηκε

στις

Στα καλλιτεχνικά χνάρια του αδικοχαμένου του αδερφού Παντελή Παντελίδη βαδίζει ο Κωνταντίνος. Ο νεαρός τραγουδιστής συμμετείχε χθες στη μουσική βραδιά «Σπίτι με το Mega» και με τη φωνή του συγκίνησε και ξύπνησε μνήμες.

Η φωνή του μοιάζει εκπληκτικά με αυτή του αείμνηστου αδερφού του. Ο νεαρός Κωνσταντίνος κατάφερε να ξεσηκώσει τραγουδώντας τα κομμάτια του αδερφού του που αγάπησε το κοινό και δεν σταμάτησε ποτέ να τα ακούει.

Στο Twitter οι χρήστες δεν έπαψαν να γράφουν κολακευτικά σχόλια με αναφορές στον ίδιο αλλά και στον αείμνηστο Παντελή.

 

Κιάμος: Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης έχει όνομα με ιστορία που θα την συνεχίσει επάξια
Ο Πάνος Κιάμος όταν υποδέχτηκε στη σκηνή τον Κωνσταντίνο Παντελίδη είπε πως «έχει όνομα με ιστορία». «Σε αυτό το σημείο θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι πάντα μου άρεσε να δουλεύω και να τραγουδάω μαζί με νέα παιδιά. Περιμένω τώρα ένα νέο παιδί που θεωρώ ότι έχει πολύ ταλέντο. Το όνομά του έχει μεγάλη ιστορία και θα τη συνεχίσει επάξια» είπε ο Πάνος Κιάμος.

«Αυτό που μου αρέσει στον Πάνο Κιάμο είναι η αμεσότητα και η επαφή που έχει με τον κόσμο. Η φωνή του και το πώς ερμηνεύει τα κομμάτια του. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την συνεργασία, νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη και είναι πολύ τιμητική η πρόταση που μου έκανε» ανέφερε από τη σειρά του ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

Ο αδερφός του αδικοχαμένου τραγουδιστή που λατρεύτηκε από το κοινό τραγούδησε μαζί με τον Πάνο Κιάμο «Τα σχοινιά σου» και «Πίνω από κει ψηλά».

«Θυμάμαι» και «Συνοδεύομαι»

τη συνέχεια, δύο κομμάτια που οι θαυμαστές του Παντελίδη λάτρεψαν από την πρώτη κυκλοφορία τους.

Αξέχαστα τραγούδια του Παντελίδη από τον αδερφό του Κωνσταντίνο
«Δεν ταιριάζετε σου λέω», «Γίνεται» και «Καιρό τώρα πάει» επέλεξε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης να τραγουδήσει από την δισκογραφία του αδερφού του.


Ροή ειδήσεων

Advertisement