Connect with us

Αθλητισμός

Χ. Ράντος: «Μου αρέσουν τα δύσκολα, είναι πρόκληση για μένα»

Published

on

Στις προπονήσεις επιστρέφουν οι ομάδες της Γ’ Εθνικής και το Τσιλιβή προχώρησε σε συμφωνία με τον έμπειρο τεχνικό Χάρη Ράντο που πρότινος εργαζόταν στην ομάδα του Αετού Πατρών με μεγάλη επιτυχία.

Προπονητής με όρεξη για δουλειά και πολλές γνώσεις έχοντας δείξει ότι του αρέσουν τα δύσκολα και ποτέ δεν το βάζει κάτω.

Για τον ίδιο αυτό το βήμα είναι πρόκληση όπως αναφέρει στο gnomip.gr και θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό του συλλόγου.

Εξάλλου ο Χάρης Ράντος έχει αποδείξει ότι είναι καλός καπετάνιος και τις φουρτούνες δεν τις φοβάται.

«Μου αρέσουν τα δύσκολα και για μένα αυτή είναι μια πρόκληση» δήλωσε στο gnomip.gr και συνέχισε: «Είναι μια δύσκολη αποστολή που πρέπει να φέρω εις πέρας αλλά όχι ακατόρθωτη. Πιστεύω ότι το Τσιλιβή μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία γιατί διαθέτει πολύ καλό υλικό. Παίκτες σαν τον Λιβέρη, Γεωργίου, Υψηλό κ.α. κάνουν την διαφορά στην κατηγορία».

Αύριο ο Χάρης Ράντος θα υποβληθεί σε rapid test και την Τετάρτη θα αποχωρήσει για το γειτονικό νησί όπου και θα ξεκινήσει η μίνι προετοιμασία. Να θυμίσουμε ότι το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα επαναρχίσει στις 4 Απριλίου και σίγουρα τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει αρκετά ωστόσο ο Χάρης Ράντος πιστεύει ότι στο τέλος η ομάδα του Τσιλιβή θα καταφέρει να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία

Ροή ειδήσεων

Advertisement