Δευτέρα 12 Απριλίου 2021
Connect with us

Τοπική αγορά

Παίξε και Κέρδισε στα 3Α ΑΡΑΠΗΣ!

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Μια ιδιαίτερη ευχάριστη αλλά και πρωτότυπη έκπληξη επιφύλασσε το νέο φυλλάδιο προσφορών της πατρινής αλυσίδας super market 3A ΑΡΑΠΗΣ στους καταναλωτές, καθώς διαπίστωσαν ότι μέσα στο ίδιο το φυλλάδιο είχε δημιουργηθεί ένα παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού!

Ο καθένας από εμάς έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει να παίξει και να κερδίσει!

Ο μηχανισμός απλός: Οι συμμετέχοντες καλούνται να μετρήσουν προσεκτικά (γιατί εύκολα μπορεί κάποια να ξεφύγει!) τις φιγούρες που κρύβονται μέσα στο φυλλάδιο και να στείλουν την απάντησή τους έως 1 Απριλίου στην ειδική φόρμα στο www.arapis3a.gr , λαμβάνοντας άμεσα συμμετοχή στην κλήρωση όπου 50 νικητές θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν δωροεπιταγές και άλλα δώρα.

Η ιδέα έξυπνη αλλά και καινοτόμα, προκάλεσε έντονο ενδιαφέρον και συζήτηση δίνοντας μια ευχάριστη καρναβαλική νότα στους καταναλωτές και παράλληλα την ευκαιρία να κερδίσουν δώρα χωρίς να απαιτείται κάποια αγορά από το κατάστημα!

Τα 3Α ΑΡΑΠΗΣ με τον δικό τους τρόπο διατηρούν τη πολιτιστική συνέχεια με τη μεγάλη γιορτή της πόλης μας, η οποία φέτος γιορτάζεται εντελώς διαφορετικά απ’ ό,τι έχουμε συνηθίσει. Ο Κρυμμένος Θησαυρός είναι διασκεδαστικός και θα προσφέρει πάντα την παιδική χαρά της ανακάλυψης και της επιβράβευσης της σωστής απάντησης.

Στο Πατρινό Καρναβάλι, άλλωστε, το Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού κατέχει ξεχωριστή θέση. Έτσι και τα Super Market 3Α ΑΡΑΠΗΣ προσφέρουν το δικό τους Παιχνίδι!

Για να λάβετε μέρος στείλτε στην ειδική φόρμα την απάντηση εδώ

 

Τοπική αγορά

Πάτρα: Προς πώληση πασίγνωστο κατάστημα εστίασης

Δημοσιεύθηκε

στις

-Φημολογείται ότι ιδιοκτήτης γνωστής πιτσαρίας στην Πάτρα σκέφτεται να την πουλήσει.

Οι λόγοι δεν είναι ακόμα γνωστοί, όμως το «ζουμί» έχει να κάνει με την τιμή πώλησης της επιχείρησης, η οποία από τις πρώτες πληροφορίες είναι ιδιαίτερα τσουχτερή…

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΑΙΧΜΗΡΑ ΤΗΣ ΕΝΤΥΠΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

Περισσότερα

Τοπική αγορά

Συνάντηση Πατρινών επιχειρηματιών της εστίασης με τον Νίκο Παπαθανάση

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνάντηση με τον Νίκο Παπαθανάση – Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξη και Επενδύσεων, αρμόδιος για τις Ιδιωτικές Επενδύσεις και τις ΣΔΙΤ, με την παρουσία της κ. Χριστίνας Αλεξόπουλου, είχαν οι επιχειρηματίες εστίασης, Γιώργος Κούλης, Δημήτρης Φάκαλος και Τάσος Γιατράς, στο Υπουργείο Ανάπτυξης στην πλ. Συντάγματος.

Μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης με τον κ. Παπαθανάση, οι επιχειρηματίες συζήτησαν και με τον κ. Γιάννη Τσακίρη – Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, και υπεύθυνο διαχείρισης προγραμμάτων ΕΣΠΑ.
Οι συναντήσεις έδωσαν την ευκαιρία να εξηγηθούν ζητήματα, που θα εξαιρέσουν απ τις ενισχύσεις πληττόμενους απ την πανδημία όπως απ το πρόσφατο πρόγραμμα επανεκκίνησης για την εστίαση, αλλά και των προγραμμάτων που θα ανακοινωθούν στο προσεχές διάστημα.
Σχετικά με το πρόγραμμα επανεκκίνησης η κατανόηση των στρεβλώσεων ήταν άμεση και ίσως διορθωθούν με δεύτερη πρόσκληση ώστε να μη χαθεί επιπλέον χρόνος απ την εκταμίευση των δικαιούχων με τις αρχικές προϋποθέσεις.
Μετά την συνάντηση ο κ. Κούλης ανέφερε πως «όπως μεταφέραμε και στον Υπουργό το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε είναι αναγκαίο, όμως ενισχύει τις βαριά πληττόμενες από την πανδημία επιχειρήσεις. Έχει στρεβλώσεις με αποτέλεσμα να δημιουργεί αδικίες, τις οποίες όπως μας είπε ο κ. Παπαθανάσης θα εξεταστούν άμεσα. Εμείς επιμείναμε ότι επειδή το πρόγραμμα επανεκκίνησης πρέπει να αφορά όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου μας, προτείναμε να υπάρξει δεύτερος κύκλος πρόσκλησης στο ίδιο πρόγραμμα μεριμνώντας για τη διόρθωση των αστοχιών, ενώ για όσες επιχειρήσεις δεν ενταχθούν να προβλεφθεί αποζημίωση ειδικού σκοπού. Πρέπει να ενισχυθούν όλες οι επιχειρήσεις για να έχουν ευκαιρία επανεκκίνησης, μετά από επτά μήνες που έχουμε κλειστά τα μαγαζιά μας».

 

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Γ. Βαγενάς: «O αγώνας μας δικαιώθηκε»

Δημοσιεύθηκε

στις

Την ικανοποίησή του για την απόφαση του ανοίγματος της αγοράς εκφράζει στην «Γ» και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου Γιώργος Βαγενάς.
«Είμαστε ικανοποιημένοι από την σχετική ανακοίνωση. Ο αγώνας όλων των φορέων της Αχαΐας δικαιώθηκε. Και όπως αποδείχθηκε ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Πλέον, ανοίγουμε τις επιχειρήσεις και καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τα συσσωρευμένα προβλήματα της αγοράς και ελπίζουμε ότι θα πάρουμε μια ανάσα».

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα