Τρίτη 16 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Ζητείται αντίδραση-Η Παναχαϊκή  αντιμετωπίζει σήμερα (15.00) εκτός έδρας την ΑΕ Καραϊσκάκης και θέλει μόνο νίκη

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ

Με στόχο να ανεβάσει παλμούς θα αγωνιστεί σήμερα το μεσημέρι (15.00 ert sports) η ομάδα της Παναχαϊκής εκτός έδρας με την ουραγό ΑΕ Καραϊσκάκης στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 2 και θέλει μόνο νίκη για πολλούς λόγους.

Η πατρινή ομάδα μετά το «χαστούκι» που δέχτηκε στην Κρήτη, θέλει σήμερα στην Άρτα να κάνει νέα αρχή, να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο και να πάρει το «τρίποντο» που θα έχει πολλαπλά οφέλη ενόψει της συνέχειας.

Τα οφέλη δεν θα είναι μόνο βαθμολογικά αφού θα κρατήσουν την ομάδα στην 6η θέση αλλά και ψυχολογικά αφού θα ανέβει το ηθικό των παικτών που τελευταία δεν είναι σε καλό επίπεδο.

Επίσης θα δώσει χρόνο στους τραυματίες να αποθεραπευτούν πλήρως και να είναι μάχιμοι ενόψει των δύσκολων αγώνων που έρχονται και φυσικά θα φέρει και την απαραίτητη ηρεμία.

Θέλετε έναν ακόμα λόγο ώστε η Παναχαϊκή να φύγει με το «διπλό» από την Άρτα;

Αν κερδίσει σήμερα, κρατά αρκετά μακριά στο βαθμολογικό πίνακα τον Καραϊσκάκη και αυτό τώρα μπορεί να μην έχει σημασία αλλά αν οι κοκκινόμαυροι βρίσκονται στα πλέι-άουτ, θα παίξει ρόλο.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΡΑΒΙΔΗΣ-ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ ΚΑΙ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟ ΓΚΟΛ

Για να κερδίσει η Παναχαϊκή θα πρέπει να πετύχει γκολ, κάτι που αγνοεί στα 3 τελευταία παιχνίδια και για αυτό θα δοθεί βάρος εκεί ώστε να βελτιωθεί και να σκοράρει.

Στο αγωνιστικό μέρος η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε χθες με μεσημεριανή προπόνηση στο γήπεδο της Οβρυάς όπου έγιναν οι τελευταίες δοκιμές από τον Χρήστο Παρασκευόπουλο.

Μάλιστα έγινε γνωστό πως η αποστολή δεν αναχώρησε χθες όπως συνηθίζεται αλλά θα αναχωρήσει αυθημερόν για την Άρτα λόγω της κοντινής απόστασης.

Στα θετικά της υπόθεσης είναι πως χθες προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς οι Πλιάτσικας-Αραβίδης, είναι κανονικά στην αποστολή και θέτουν υποψηφιότητα για 11άδα ενώ έκαναν μέρος της προπόνησης και οι Αποστολόπουλος-Κουσκουνάς με αποτέλεσμα αμφότεροι να είναι διαθέσιμοι.

Από την στιγμή που γεμίζει το οπλοστάσιο του Χρήστου Παρασκευόπουλου, ο τελευταίος έχει περισσότερες επιλογές να ανακατέψει την τράπουλα και τη δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11άδα ώστε να έρθει το τρίποντο.

Η αποστολή της Παναχαϊκής αποτελείται από τους εξής: Κολοβούρη, Σούλη, Μικέ, Πατάπη, Μαρκοπουλιώτη, Πλιάτσικα, Αποστολόπουλο, Πάνο, Λαρέα, Σταμόπουλο, Μπελεζάκη, Μουστακόπουλο, Αργυρόπουλο, Ανάκογλου, Μπρους, Κόκα, Παπαδόπουλο, Κουσκουνά, Αραβίδη, Μπάτροβιτς, Γιούση, Σκεπετάρη, Μασούρα, Τσερούτι.

*Ο Άγγελος Μπακογιάννης από την Αθήνα είναι ο διαιτητής του σημερινού αγώνα της Παναχαϊκής με τον Καραϊσκάκη. Βοηθοί του θα είναι οι Καλλής (Αν. Αττικής) και Στάικος (Λάρισας), ενώ τέταρτος ο Μελτζανίδης (Ημαθίας).

* Μέσω υπομνήματος απολογήθηκε χθες η ΠΑΕ Παναχαϊκή σχετικά με την κλήση σε απολογία για την έλλειψη διπλωματούχου προπονητή για το ματς με την Ξάνθη.

Ροή ειδήσεων

Advertisement