Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Ο Απρίλιος αναμένεται “καυτός” για να μπορέσει ο Προμηθέας να κλείσει τις εκκρεμότητες

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Εκεί που θεωρούσαμε πως ο Μάρτιος θα ήταν καυτός μήνας για τον Προμηθέα και είχε προγραμματίσει να δώσει 4 παιχνίδια σε 14 μέρες άλλαξαν τα σχέδια. Από τη στιγμή που τον «χτύπησε» ο κορωνοϊός όλα δείχνουν πως καυτός θα είναι ο επόμενος μήνας αφού δεν υπάρχει άλλη λύση για να βγουν τα …κουκιά.

Με δεδομένο πως οι εκκρεμότητες της πατρινής ομάδας θα γίνουν 5 και θα χρειαστεί ακόμα κάνα 10ήμερο μέχρι να επανέλθει η ομαλότητα στις τάξεις του Προμηθέα, ο Μάρτιος θα έχει φύγει και θα μένει μόνο ο Απρίλιος.
Τον επόμενο μήνα λοιπόν θα πρέπει ο Μάκης Γιατράς και οι παίκτες του εκτός από τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα να κλείσουν όσες πιο πολλές εκκρεμότητες μπορούν κυρίως στην basketleague αφού ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου μπορεί να γίνει και τον Μάιο λόγω και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του ΠΑΟ.
Αναγκαστικά η πατρινή ομάδα θα κινηθεί σε ρυθμούς …ΝΒΑ τον Απρίλιο με 2 αγώνες μέσα στην εβδομάδα αρκεί βέβαια να μην υπάρχουν άλλα περιστατικά covid-19 σε παίκτες και παράλληλα να μην αναβληθούν και άλλοι αγώνες στη συνέχεια από παρόμοια περιστατικά.
Πάντως στόχος του ΕΣΑΚΕ και όλων των ομάδων είναι μέχρι το Πάσχα να έχουν τακτοποιηθεί σχεδόν όλες οι εκκρεμότητες ώστε τον Μάιο να ξεκινήσουν οι αγώνες των πλέι-οφ χωρίς αστερίσκους, όμως όλα θα εξαρτηθούν από την πορεία του ιού και το «αποτύπωμα» στο πρωτάθλημα.
ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
Από εκεί και πέρα, χθες το πρωί όλα τα μέλη της αποστολής του Προμηθέα έκαναν επαναληπτικά τεστ covid-19 όπως ορίζει το πρωτόκολλο και σήμερα αναμένεται να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα που θα δείξει αν υπάρχει διασπορά ή όχι.
Πάντως ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των τεστ, θα γίνει αίτημα για αναβολή του Κυριακάτικου αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου αφού η ομάδα δεν προπονείται τις τελευταίες μέρες λόγω των απουσιών.
Μόλις γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα θα φανεί και πότε θα επιστρέψουν οι υπόλοιποι παίκτες στις προπονήσεις, στην περίπτωση που δεν υπάρξουν θετικοί και άλλοι παίκτες, τότε το πιθανότερο είναι πως από αύριο θα επιστρέψουν στο γήπεδο για να βρεθούν σιγά-σιγά σε φόρμα.
Θυμίζουμε πως η τελευταία προπόνηση που έκαναν οι πορτοκαλί, ήταν την περασμένη Παρασκευή και από τότε άπαντες είναι προληπτικά σε καραντίνα.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement