Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Παρέμβαση για το τρένο: «Εδώ και τώρα μέχρι την Κάτω Αχαΐα»

Published

on

Παρέμβαση έκανε χθες το Παράρτημα Αχαϊας του Συνδέσμου Σιδηροδρομικών Πελοποννήσου, ζητώντας να επιταχυνθούν όλες οι διαδικασίες για να σφυρίξει ο προαστιακός προς την Κάτω Αχαϊα.

Αφού επικρίνει ΟΣΕ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τις αλληλοκατηγορίες και τις καθυστερήσεις, υποστηρίζει ότι το τρένο στην Κάτω Αχαϊα, έπρεπε να είχε πάει από το 2019, που συντηρήθηκε η γραμμή και εφόσον είχε εκτιμηθεί ότι χρειάζονται κι άλλες παρεμβάσεις, οι τεχνικοί όφειλαν να τις έχουν κάνει.
Παράλληλα αναφέρουν ότι πρέπει να υπάρχουν σταθερά δρομολόγια όλη την ημέρα και «όχι πότε μέχρι τις 14:00, πότε μέχρι τις 17:30, πότε μέχρι την Κ. Αχαΐα και πότε μέχρι τα Καμίνια, όπως βολεύεται η ΤΡΕΝΟΣΕ δηλαδή και όχι ο κόσμος».
Ακόμη σημειώνουν ότι θα πρέπει να υπάρχει σύνδεση για τη μεταφορά των εργαζομένων στη ΒΙΠΕ μέσω του σταθμού των Τσουκαλείκων όπως έχει ζητηθεί κιόλας, φυσικά με την ανάλογη προσαρμογή και στην ώρα λόγω των βαρδιών των εργοστασίων. Καλούμε τον ΟΣΕ να προχωρήσει άμεσα σε αναβάθμιση της Γραμμής και των εγκαταστάσεων.
Καταλήγοντας ο Σύνδεσμος Σιδηροδρομικών Πελοποννήσου:
-Καλεί την ΤΡΑΙΝΟΣΕ να δρομολογήσει άμεσα τρένο μέχρι την Κ. Αχαία γιατί το δικαιούνται οι κάτοικοι της.
-Ζητά να σταματήσει επιτέλους η μία εταιρεία να πετάει το μπαλάκι των ευθυνών στην άλλη.
-Επισημαίνει ότι «τον προαστιακό της Πάτρας τον έχτισε το προσωπικό και οι επιβάτες και θα συνεχίσον να παλεύουν για την συνέχισή του και την επέκτασή του προς Πύργο».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement