Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Μεγάλο ενδιαφέρον

Δημοσιεύθηκε

στις

Μεγάλο το ενδιαφέρον που κατεγράφη για την θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι την περασμένη Παρασκευή οπότε και έληξε η προθεσμία είχαν υποβληθεί περισσότερες από 20 αιτήσεις, ενώ εξαιτίας της αργίας της Καθαράς Δευτέρας και των καθυστερήσεων στην αποστολή της αλληλογραφίας δεν αποκλείεται στα γραφεία του θεάτρου να φθάσουν κι άλλες. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ενδιαφέρον εκδήλωσαν γνωστοί καλλιτέχνες από τον ευρύτερο χώρο των τεχνών –πλην του θεάτρου- τόσο από την Αθήνα, όσο και από την Πάτρα, καθώς και άνθρωποι που κατάγονται από την Αχαΐα, αλλά τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στην πρωτεύουσα, όπως ο Πατρινός χορογράφος, Σπύρος Κουβαράς, αλλά και ο Αιγιώτης σκηνοθέτης- ηθοποιός, Γιώργος Ρούφας, ο οποίος παίζει στις «Άγριες Μέλισσες».

Η πληθώρα των αιτήσεων μπορεί να δυσκολέψει τα μέλη του θεάτρου στην επιλογή, ωστόσο, έχει προκαλέσει κλίμα ιδιαίτερης χαράς, μιας και αποδεικνύεται πως το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας είναι ένα περιφερειακό θέατρο αξιόλογο και υπολογίσιμο!

Να σημειωθεί πως σήμερα αναμένεται να συνεδριάσει το Δ.Σ. του ΔΗΠΕΘΕ για να οριστικοποιήσει και το ανέβασμα της παράστασης του Χρήστου Στρέπκου για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση, «1821: Ελευθερία, ο Ύμνος των Ελλήνων».

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement