Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Διεθνές συνέδριο από το ΕΑΠ

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και η Θεματική Ενότητα Τέχνη – Αρχιτεκτονική – Πολεοδομία της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών συνδιοργανώνουν το τριήμερο Διεθνές Συνέδριο Space, Art and Architecture Between East and West:

The Revolutionary Spirit, που εντάσσεται στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την επέτειο της Εθνεγερσίας. Το συνέδριο αυτό συνεχίζει την παράδοση της διοργάνωσης μεγάλων διεθνών εκδηλώσεων γύρω από ζητήματα τέχνης και χώρου από το ΕΑΠ.

Το συνέδριο, λόγω των συνθηκών της πανδημίας του Covid – 19, θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά διαδικτυακά από τις 18 μέχρι τις 20 Μαρτίου 2021. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το παρακολουθήσουν ζωντανά από το κανάλι του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στο Youtube στους συνδέσμους:

Πέμπτη 18/3/2021: https://youtu.be/phDJPrJuhNM

Παρασκευή 19/3/2021: https://youtu.be/SM5o9F7VHO0

Σάββατο 20/3/2021: https://youtu.be/184cnJ2YKZY

Στο συνέδριο συμμετέχουν εξέχουσες προσωπικότητες του χώρου. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Αντιπρόεδρος Διοικητικών Υποθέσεων, Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας.

Αμέσως μετά, θα ακολουθήσει βιβλιοπαρουσίαση του διεθνούς τόμου Urban Art and the City. Creating, Destroying, and Reclaiming the Sublime, που προήλθε από προηγούμενο Συνέδριο του ΕΑΠ.    

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για τα Προπτυχιακά και τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

To Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, το μοναδικό Ελληνικό Πανεπιστήμιο που παρέχει Σπουδές αποκλειστικά εξ αποστάσεως, προσφέρει 8 Προπτυχιακά, 45 Μεταπτυχιακά, 1 Ειδικό Πρόγραμμα και 367 Θεματικές Ενότητες. Προγράμματα εξειδικευμένα, που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς εργασίας με ιδιαίτερα ανταγωνιστική οικονομική συμμετοχή.

Η εισδοχή στα Προπτυχιακά Προγράμματα, πραγματοποιείται με μια απλή υποβολή αίτησης και χωρίς Πανελλήνιες εξετάσεις.

Σε μια εποχή που η εξ αποστάσεως εκπαίδευση είναι πλέον ανάγκη, το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο με την πολύχρονη εμπειρία του, δίνει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να σπουδάσουν με ουσία, από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκονται.

Οι αιτήσεις, πραγματοποιούνται αποκλειστικά διαδικτυακά στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου, www.eap.gr. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στο 2610 – 367600 και στο [email protected] .

 

Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement