Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Τροχαίο στη Βουλή: Συγκλονίζει η σύζυγος του άνδρα στον οποίο «χτυπά» η καρδιά του Ιάσονα

Δημοσιεύθηκε

στις

Βαθιά συγκινημένη εμφανίστηκε η σύζυγος του άντρα που έλαβε την καρδιά του 23χρονου Ιάσονα, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα έξω από τη Βουλή.

«Έχουμε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Έχουμε περάσει έξι πολύ δύσκολα χρόνια, με άγχος, στεναχώρια, πολύ κούραση, που δεν χάσαμε ποτέ όμως την ελπίδα, την αισιοδοξία, το χαμόγελό μας. Νομίζω ότι αυτό μας έκανε πιο δυνατούς» δηλώνει στον Alpha η σύζυγος.

Σημειώνεται πως περισσότεροι από έξι ασθενείς έγιναν λήπτες των οργάνων του 23χρονου μοτοσικλετιστή.

Η καρδιά του Ιάσονα χτυπά δυνατά στο σώμα ενός νέου άνδρα, χάρη στο μεγαλείο ψυχής των δικών του ανθρώπων. Η μεταμόσχευση έγινε στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.

Τα τελευταία χρόνια ο ασθενής ζούσε με την υποστήριξη μηχανικής καρδιάς, περιμένοντας το πολυπόθητο μόσχευμα. «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την οικογένεια του αδικοχαμένου νέου για την προσφορά των οργάνων του, που έδωσαν ζωή, χαρά και ελπίδα στον δικό μας άνθρωπο αλλά και σε άλλους».

Μάλιστα, η ίδια κάλεσε «το μεγαλείο της χαροκαμένης αυτής οικογένειας να γίνει παράδειγμα προς μίμηση γιατί η μνήμη των αγαπημένων μας, δίνοντας νέα ζωή, παραμένει ζωντανή και αξιομνημόνευτη».

www.in.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement