Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Θύμα απαγωγής η Μαρία Αλεξάνδρου: Έξι γυναίκες την ξυλοκόπησαν, την έγδυσαν και την κούρεψαν

Δημοσιεύθηκε

στις

Θύμα απαγωγής έπεσε η Μαρία Αλεξάνδρου, ηθοποιός αισθησιακών ταινιών, όπως αποκάλυψε η ίδια. Η εντυπωσιακή μελαχρινή, εξομολογήθηκε την περιπέτειά της ενώ δεν αρνήθηκε να μοιραστεί και φωτογραφίες από τον εφιάλτη που έζησε.

Σύμφωνα με την Μαρία Αλεξάνδρου και όπως δημοσιεύει η εφημερίδα Espresso, η ηθοποιός έπεσε θύμα απαγωγής και άγριας επίθεσης στη Θεσσαλονίκη.

Όπως λέει η ίδια, οι έξι γυναίκες την ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού και την ανάγκασαν να τις ακολουθήσει.

Αφού την οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία της πόλης, την ξυλοκόπησαν άγρια, την έγδυσαν και στην συνέχεια την κούρεψαν.

Αφορμή για το άγριο αυτό περιστατικό φαίνεται πως στάθηκαν τα μάτια ενός άνδρα με τον οποίο η Μαρία Αλεξάνδρου είχε σχέση ενώ πλέον η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης μετά από μήνυση που κατέθεσε το μοντέλο.

«Το συμβάν έγινε τον περασμένο Μάρτιο στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης. Δεχόμουν απειλητικά μηνύματα επί μήνες. Μια μέρα με άρπαξαν με ένα αμάξι έξω από το σπίτι μου και με πήγαν σε ένα απομονωμένο μέρος. Εκεί ήταν έξι γυναίκες και άρχισε το βασανιστήριο μου.

Άρχισε να με χτυπούν δυνατά στο κεφάλι με τα παπούτσια τους, έβγαλε μαχαίρι και με απείλησαν, πήγαν να μου σκίζουν τα ρούχα και με κούρεψαν, για να με ξεφτιλίσουν. Μετά τον άγριο ξυλοδαρμό μου και τις απειλές, μου έκλεψαν τσάντα και τα κινητά τηλέφωνα.

Δέχτηκα επίθεση καθαρά λόγω ζήλιας. Όλα αυτά έγιναν για έναν άντρα. Πήγα αμέσως στο αστυνομικό τμήμα των Νέων Επιβατών και υπέβαλα μήνυση. Η υπόθεση έχει τραβήξει πλέον τον δρόμο της δικαιοσύνης» ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαρία Αλεξάνδρου στην εφημερίδα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement