Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ποδόσφαιρο

Ματσάρες στα προημιτελικά του Champions League

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι ματσάρες που όλοι περίμεναν στα προημιτελικά του Champions League προέκυψαν τελικά από το χέρι του Χαλίλ Άλτιντοπ που πραγματοποίησε τη διαδικασία της κλήρωσης, καθώς έχουμε σύγκρουση δύο «γιγάντων«, αλλά και μια είδους επανάληψη του περσινού τελικού.

Συγκεκριμένα, η Ρεάλ Μαδρίτης των 13 κατακτήσεων Champions League θα αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ των 6 τροπαίων, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν «γιατρειά» στα πεπραγμένα τους στα εγχώρια πρωταθλήματα, ενώ προέκυψε και το ζευγάρι της Μπάγερν Μονάχου κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Εξάλλου, ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα έχει την ευκαιρία να δει από πολύ κοντά τον Έρλινγκ Χάαλαντ, αφού η Μάντσεστερ Σίτι θα αντιμετωπίσει την Ντόρτμουντ, στην οποία όμως υπάρχει και ο Τζέιντον Σάντσο, που υπενθυμίζεται ότι αρνήθηκε πρόταση ανανέωσης των «πολιτών», ώστε να μετακομίσει στη Βεστφαλία σε πολύ νεαρή ηλικία.

Τέλος, η Πόρτο που απέκλεισε τη Γιουβέντους θα αναμετρηθεί με την Τσέλσι του Τόμας Τούχελ.

Τα ζευγάρια των «8» του Champions League:

Μάντσεστερ Σίτι-Ντόρτμουντ

Πόρτο-Τσέλσι

Μπάγερν Μονάχου-Παρί Σεν Ζερμέν

Ρεάλ Μαδρίτης-Λίβερπουλ

Οι πρώτοι αγώνες των προημιτελικών είναι προγραμματισμένοι για 6 και 7 Απριλίου και οι δεύτεροι στις 13 και 14 Απριλίου. Επιπλέον, σε ό,τι αφορά την ημιτελική φάση, τα ζευγάρια θα προκύψουν από τις διασταυρώσεις:

Μπάγερν Μονάχου-Παρί Σεν Ζερμέν/Μάντσεστερ Σίτι-Ντόρτμουντ

Ρεάλ Μαδρίτης-Λίβερπουλ/Πόρτο-Τσέλσι

 

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement