Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Σ. Πεφάνης: «Χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων για το Προολυμπιακό”

Published

on

Γα το Παρίσι προετοιμάζεται ο διεθνής πυγμάχος της Παναχαϊκής Σάκης Πεφάνης. Μετά από μαραθώνιο αλλαγών ημερομηνιών στον τόπο διεξαγωγής αποφασίστηκε πως το προολυμπιακό τουρνουά πυγμαχίας της ευρωπαϊκής ζώνης θα διεξαχθεί στο Παρίσι στο διάστημα 4-8 Ιουνίου. Αφού καταργήθηκε το Παγκόσμιο Προολυμπιακό τουρνουά, αποφασίσθηκε τα τελευταία ολυμπιακά εισιτήρια να δοθούν μέσω ράνκινγκ.

Το προλυμπιακό τουρνουά είχε διακοπεί πέρυσι στο Λονδίνο λόγω κορωνοϊού και θα συνεχίσει από το σημείο που είχε σταματήσει και με τα αποτελέσματα να ισχύουν. Ο Πατρινός πυγμάχος Σάκης Πεφάνης είχε επικρατήσει του Ρουμάνου Ερικ Τούντορ στα 69 κιλά. Πλέον όπως έχει γίνει γνωστό αντίπαλός του θα είναι ο Ρώσος Andrey Zamkovoy. Στην συνέχεια θα πρέπει να δώσει και έναν ακόμη αγώνα που θα προκύψει από τον νικητή του άλλου ζευγαριού.
Ο Πατρινός πυγμάχος Σάκης Πεφάνης τονίζει: «Συνεχίζουμε με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία με τις οδηγίες του προπονητή μου Νίκου Πλέα. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι η απαγόρευση των μετακινήσεων από νομό σε νομό δεν μου δίνει την δυνατότητα να κάνω κάποια σπάρινγκ με αθλητές που προετοιμάζονται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κοζάνη. Πρέπει να τονίσω ότι με την συμπαράσταση του προπονητή μου βρισκόμαστε σε αναζήτηση χορηγών ώστε να δώσω όσο το δυνατόν περισσότερα διεθνή τεστ. Στις 22 Απριλίου σίγουρη θεωρείται η συμμετοχή μου σε τουρνουά στην Σερβία ενώ δεν προλαβαίνω να συμμετέχω σε τουρνουά στην Ουκρανία. Το οικονομικό είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας μιας και η βοήθεια που υπάρχει είναι ελάχιστη. Είναι αυτή την στιγμή αναγκαία η βοήθεια όλων.
Είναι σημαντικό ότι 176 είναι οι Ευρωπαίοι πυγμάχοι που παραμένουν εντός διεκδίκησης των 50 Ολυμπιακών εισιτηρίων στις 8 κατηγορίες βάρους των ανδρών και των 27 προκρίσεων σε 5 κατηγορίες βάρους των γυναικών.

Ροή ειδήσεων

Advertisement