Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Την Δευτέρα το νέο Δ.Σ. για να «κλειδώσουν» οι εκλογές της ΕΟΚ για τις 10-11 Απριλίου

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Απίστευτα πράγματα συνέβησαν προχθές αργά το βράδυ όταν μετά την λήξη της δήλωσης υποψηφιοτήτων για την ΕΟΚ, έγινε το έκτακτο Δ.Σ. για να επικυρωθούν οι υποψηφιότητες και να οριστεί η Γ.Σ. των εκλογών αλλά το Δ.Σ. διεκόπη.

Ο λόγος που λένε οι φήμες ότι διεκόπη είναι επειδή δεν υπήρχε… καλή σύνδεση στο ιντερνέτ με αποτέλεσμα να μην μπορούν να συνδεθούν τα μέλη του Δ.Σ..
Πράγματι η δικαιολογία της διακοπής είναι απίστευτη το 2021 αλλά σε κάθε περίπτωση η ουσία δεν αλλάζει και όπως λένε οι πληροφορίες η νέα συνεδρίαση θα γίνει τη Δευτέρα 22 Μαρτίου για να ολοκληρωθεί η διαδικασία κα να επικυρωθεί η ημερομηνία των εκλογών.
Οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως στο Δ.Σ. της Δευτέρας λόγω και των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν λόγω covid-19 θα παρθεί απόφαση ώστε η εκλογική διαδικασία να γίνει ηλεκτρονικά με το πρόγραμμα «Ζευς» και παράλληλα θα γίνει στις 10 ή στις 11 Απριλίου όπως έχει γράψει η «Γ» από την περασμένη Τρίτη.
Από εκεί και πέρα σε ό,τι αφορά τις υποψηφιότητες ο Πατρινός Βαγγέλης Λιόλιος θα είναι εκπρόσωπος του Προμηθέα και ο Άγγελος Παπανικολάου του Απόλλωνα Αθηνών καθώς δεν εκπροσωπεί την «πατρίδα» του (Μεσολόγγι) αφού δεν έχει δικαίωμα ψήφου από τη στιγμή που δεν έχει μπει στο μητρώο. Τέλος ο Παναγιώτης Φασούλας δήλωσε υποψηφιότητα για τη θέση του πρόεδρου και έγινε γνωστό ότι εκπροσωπεί τον Ολυμπιακό με 3 διαφορετικούς υποψήφιους να διεκδικούν την θέση του νέου πρόεδρου της ΕΟΚ καθώς δεν μπορεί να βάλει υποψηφιότητα ο νυν πρόεδρος Γιώργος Βασιλακόπουλος.
Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΝΕΑ ΤΕΣΤ, ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΓΗΠΕΔΟ
Στους ρυθμούς και τις ορέξεις του covid-19 ζει τις τελευταίες μέρες η ομάδα του Προμηθέα η οποία έχει μείνει εκτός γηπέδου μια εβδομάδα όμως αισιοδοξεί πως σύντομα θα τελειώσει και αυτή η περιπέτεια και θα επιστρέψει στον φυσικό της χώρο.
Η πατρινή ομάδα που τις τελευταίες μέρες είδε 6 μέλη -5 παίκτες και ένα μέλος του επιτελείου- να βρίσκονται θετικοί και έχουν τεθεί σε καραντίνα όπως επιβάλει το πρωτόκολλο, χθες το πρωί μαζί με όλα τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας υποβλήθηκαν σε νέα τεστ covid-19.
Αργά χθες βράδυ ή σήμερα το πρωί αναμένεται να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα για να δουν αν υπάρχει διασπορά ή αν έχει σταματήσει στους παίκτες που έχουν βρεθεί θετικοί.
Αν τα αποτελέσματα είναι αρνητικά, τότε εκτός απρόοπτου, από αύριο οι παίκτες θα βρεθούν στο γήπεδο για να ξεκινήσουν οι προπονήσεις κάτω από τις οδηγίες του Μάκη Γιατρά με σκοπό να βρει πάλι ρυθμό ενόψει του αγώνα με τον Ιωνικό Νικαίας που έχει προγραμματιστεί να γίνει το επόμενο Σάββατο στην Πάτρα.
Ειδικά για την πατρινή ομάδα δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για νέα αναβολή αγώνα καθώς ήδη υπάρχουν 5 εκκρεμότητες που πρέπει να οριστούν και για αυτό ελπίζει να αναρρώσουν οι παίκτες και να διεξαχθεί κανονικά το ματς με την ομάδα της Νίκαιας.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement