Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Σήμερα το «αντίο» στην Αφροδίτη Αράπη-Ξεχώριζε για την αγάπη, την καλοσύνη και την ταπεινότητά της

Δημοσιεύθηκε

στις

Θλίψη στην Πάτρα προκάλεσε η απώλεια της Αφροδίτης Αράπη, μητέρα των ιδιοκτητών της ομώνυμης εταιρείας SuperMarket.

Η εκλιπούσα έφυγε, χθες από την ζωή, σε ηλικία 89 ετών, βυθίζοντας στο πένθος όλη την οικογένεια της 3Α ΑΡΑΠΗΣ.
Η Αφροδίτη Αράπη υπήρξε πρότυπο μητέρας, όχι μόνο για τα παιδιά της, Γεώργιο, Νικόλαο και Διονύσιο, αλλά και για τα εγγόνια της και για όλους όσους την ήξεραν, τη γνώρισαν και έζησαν στιγμές μαζί της.
Ήταν ένας άνθρωπος που εργάστηκε σκληρά και δημιούργησε ισχυρές βάσεις για την εξέλιξη της εταιρείας.
Μία γυναίκα που η μνήμη της θα μείνει χαραγμένη στην πατραϊκή κοινωνία για την αγάπη της, την καλοσύνη της και την ταπεινότητα του βίου της.
Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 12 μ. από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Οβρυάς, σε στενό οικογενειακό κύκλο, τηρώντας αυστηρά όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.
Στην μνήμη της, αντί στεφάνου, θα κατατεθεί χρηματικό ποσό στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Οβρυάς προς την αγιογράφηση του Ιερού Ναού.
Να σημειωθεί ότι το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Οβρυάς και το Φιλόπτωχο Ταμείο συνήλθε ύστερα από το άγγελμα της εις Κύριον εκδημίας της μακαριστής Αφροδίτης Αράπη, Μεγάλης Ευεργέτιδος της Ενορίας ημών, αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση ψηφίσματος στο οποίο εκτός των άλλων αναφέρεται ότι θα αναγραφεί το όνομα της κεκοιμημένης εις τα δίπτυχα του Ιερού Ναού και να κατατεθεί από κοινού χρηματικό ποσό υπέρ της αγιογραφήσεως του Ιερού Ναού εις μνήμην της θανούσης.

 

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement