Πάτρα - Δ. Ελλάδα
Βατόπουλος στη “Γ”:«Διαφοροποίηση των μέτρων αλλιώς οικονομικός όλεθρος»
Δημοσιεύθηκε
3 έτη πρνστις

THΣ ΤΕΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΡΟΥ
Η αναμενόμενη ύφεση της πανδημίας στο σημείο μηδέν. Συνεχίζεται τετραψήφιος ο αριθμός κρουσμάτων, τριψήφιος των διασωληνωμένων με περιοδικές οδυνηρές αυξομειώσεις. Το lockdown δεν αποδίδει.
Δεν λειτουργεί όπως στο παρελθόν ούτε κατά τα προβλεπόμενα. Πριν την εισήγηση της Επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων η Κυβέρνηση αναγνώρισε τη μη βιώσιμη κατάσταση, προσβλέποντας σε προσαρμογές στα υφιστάμενα μέτρα. Μέτρα εκτόνωσης του ψυχολογικού αδιεξόδου και της αντιδραστικότητας των πολιτών και κυρίως οξυγόνωσης μιας βαριάς νοσούσης οικονομίας χωρίς αναπνευστήρα.
«Η Επιτροπή είχε εισηγηθεί νωρίτερα την αναγκαιότητα διαφοροποίησης των μέτρων που δεν απέδιδαν. Τώρα ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Χρειάζονται νέες εφικτές και αποτελεσματικές λύσεις» επισημαίνει, o Kαθηγητής Μικροβιολογίας στη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και μέλος της ομάδας εμπειρογνωμόνων Αλκιβιάδης Βατόπουλος που προτείνει moratorium, ανακοινώνει το υπερεμβόλιο και δίνει απαντήσεις σε ερωτήματα που βασανίζουν όλους μας στη συνέντευξη του στην «Γ».
Σχετικά θέματα
Κώστας Καρπέτας: «Να απεγκλωβιστούμε από την αδράνεια και τη στασιμότητα»
Γιώργος Παππάς στην “Γ”: «Η γενιά μας πρέπει να δράσει, τώρα μπορεί!»
Ο Δημήτρης Κωστακιώτης μιλά στην «Γ» για την κάθοδό του στις Περιφερειακές Εκλογές με τον συνδυασμό του Κ. Καρπέτας
Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κώστα Σβόλη, Ιωάννης Μάνος παρουσιάζει το όραμά του στην «Γ»
ΜΑΡΙΑ ΒΕΛΟΥΔΩ (ΒΕΛΒΑ) ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ: H υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Αχαΐας με το συνδυασμό του Ν. Φαρμάκη μιλά στη «Γ»
Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πατρέων με την παράταξη του Β. Αϊβαλή, Δημήτρης Κόκλας μιλά στη «Γ»