Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021
Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(22/3)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός
Aυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν να βρεθείς «υπ’ ατμόν» για ζητήματα που σχετίζονται με κάποιες παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εσένα και σε αγαπημένα σου πρόσωπα, οι οποίες φαίνεται πως έρχονται από το παρελθόν. Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων με τον Άρη που βρίσκεται στους Διδύμους στις 24/3 μπορεί να δημιουργήσει ένταση κυρίως λόγω παρανοήσεων.

Ταύρος
Aυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στα έξοδά σου καθώς το τετράγωνο μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων με τον Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων στις 24/3 μπορεί να τα ενισχύσει! Για αυτό το λόγο προσπάθησε να δείξεις αυτοσυγκράτηση, ιδιαίτερα απέναντι σε αγορές οι οποίες ξέρεις εκ των προτέρων πως δεν σου είναι και τόσο απαραίτητες!

Δίδυμοι
Aυτές τις ημέρες φαίνεται πως θα υπάρξουν αρκετά ζητήματα τα οποία θα αφορούν κατά κύριο λόγο επαγγελματικές υποθέσεις, μιας και αυτός ο τομέας φαίνεται πως θα βρίσκεται στο προσκήνιο. Το τετράγωνο μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιό σου στις 24/3, θα ενισχύσει τον εκνευρισμό σου ιδιαίτερα απέναντι σε ανθρώπους που νιώθεις πως δεν μπορούν να καταλάβουν αυτά που τους λες.

Καρκίνος
H εβδομάδα ξεκινά σε αστρολογικό επίπεδο με το τετράγωνο ανάμεσα στον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και τον Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων στις 24/3, το οποίο ενδεχομένως ενισχύσει την καχυποψία σου απέναντι σε κάποια θέματα. Ο οικονομικός τομέας θα βρεθεί στο προσκήνιο όμως προσπάθησε να μην αφήσεις σκέψεις οι οποίες δεν στηρίζονται σε υπαρκτά δεδομένα να σου δημιουργήσουν δυσθυμία.

Λέων
Θα έρθουν στο προσκήνιο θέματα τα οποία αφορούν πρόσωπα που βρίσκονται είτε στο στενό είτε στο ευρύτερο σου περιβάλλον. Το τετράγωνο ανάμεσα στον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και στον Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων στις 24/3, θα επηρεάσει το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους και ενδεχομένως να δημιουργήσει εκνευρισμό. Όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας τόσο ο εκνευρισμός θα μειώνεται και θα είναι πιο εύκολο να υπάρξει συνεννόηση!

Παρθένος
Θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται ιδιαίτερα μία επαγγελματική σχέση, μία συνεργασία πολύ πιθανόν ακόμα και μία αισθηματική υπόθεση. Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων με τον Άρη που βρίσκεται στους Διδύμους στις 24/3 μπορεί να δημιουργήσει ένταση πάνω σε συζητήσεις, ιδιαίτερα αν αυτές σχετίζονται με θέματα της δουλειάς.

Ζυγός
Προσπάθησε να δώσεις προτεραιότητα σε ζητήματα της καθημερινότητας -όσο και αν αυτά σου φαίνονται βαρετά ή κουραστικά- προκειμένου να ξεμπερδεύεις μαζί τους και να μη σε απασχολούν για πολλές ημέρες ακόμα! Το τετράγωνο μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων με τον Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων στις 24/3 μπορεί να ανατρέψει λίγο το πρόγραμμά σου και η ευελιξία είναι απαραίτητη!

Σκορπιός
Αυτή την εβδομάδα καλό θα ήταν να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που έρχονται από το παρελθόν κυρίως αν αφορούν ένα οικονομικό ή ένα αισθηματικό ζήτημα. Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων με τον Άρη που βρίσκεται στους Διδύμους στις 24/3 μπορεί να δημιουργήσει δυσθυμία, η οποία θα επηρεάσει και τον τρόπο που βλέπεις τα ζητήματα που σε απασχολούν, άλλα και το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους.

Τοξότης
Η εβδομάδα ξεκινά ιδιαίτερα δυναμικά καθώς το τετράγωνο που θα πραγματοποιηθεί στις 24/3 μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων δημιουργεί ανταγωνισμό. Κάποια πρόσωπα είτε στο προσωπικό είτε στο επαγγελματικό σου περιβάλλον φαίνεται πως θα είναι ανταγωνιστικά απέναντί σου, κάτι που δεν θα αφήσεις να περάσει αναπάντητο. Προσπάθησε να αποφύγεις τις συγκρούσεις και μην δράσεις «εν θερμώ».

Αιγόκερως
Ίσως δημιουργηθεί ένα ζήτημα με ένα πρόσωπο του περιβάλλοντός σου και μία δουλειά που έχετε αναλάβει από κοινού. Το τετράγωνο ανάμεσα στον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων στις 24/3 μπορεί να εντείνει διαφωνίες, εντάσεις ή παρανοήσεις ανάμεσα σε εσένα και σε αγαπημένα σου πρόσωπα. Όσο περνούν οι ημέρες αυτή η διάθεση θα καταλαγιάζει με αποκορύφωμα την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 28/3, η οποία θα φέρει στο προσκήνιο επαγγελματικά ζητήματα και θα σου ζητήσει να ρίξεις «νερό στο κρασί σου».

Υδροχόος
Ζητήματα που αφορούν την εκπαίδευση, κάποια σεμινάρια που θέλεις να κάνεις καθώς και κάποιες πληροφορίες οι οποίες σχετίζονται με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου θα σε απασχολήσουν αρκετά αυτή την εβδομάδα. Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στους Διδύμους στις 24/3 μπορεί να φέρει ένταση κατά τη διάρκεια συζητήσεων, για αυτό θα πρέπει να χειριστείς το λόγο με ιδιαίτερη προσοχή!

Ιχθύες
Η εβδομάδα ξεκινά σε αστρολογικό επίπεδο με το τετράγωνο ανάμεσα στον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου και τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων στις 24/3. Αυτή η όψη φαίνεται πως θα δημιουργήσει μία ευκολία στο να ανέβουν οι τόνοι, ακόμα και με αγαπημένα σου πρόσωπα. Όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας η ένταση του θα καταλαγιάζει και θα είναι πιο εύκολο να υπάρξει ένα καλό κλίμα μεταξύ εσένα και των άλλων.

Lifestyle

Ιωάννα Μαλέσκου σε πόλεμο με Κατερίνα Καινούργιου: «Να μη γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα, μικροπρέπεια»

Δημοσιεύθηκε

στις

“Φορτίστηκα συναισθηματικά γιατί εξεπλάγην δυσάρεστα κυρίως για την Κατερίνα Καινούργιου”, λέει η Ιωάννα Μαλέσκου.

Πόλεμος ξέσπασε το πρωί της Τετάρτης στην πρωινή ζώνη. Πρωταγωνίστριες η Κατερίνα Καινούργιου και η Ιωάννα Μαλέσκου.

Όλα ξεκίνησαν από ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα, σύμφωνα με το οποίο η εκπομπή Όλα Γκουντ παίρνει τη θέση της εκπομπής Love It.

Λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής της, η Ιωάννα Μαλέσκου πήρε τον λόγο και ξέσπασε κατά της Κατερίνα Καινούργιου.

«Νόμιζα ότι είχαμε πολύ καλές σχέσεις με την Κατερίνα Καινούργιου. Το να μιλάς για μια εκπομπή και για μια παρουσιάστρια, η οποία βρίσκεται ακριβώς απέναντι, είναι πάρα πολύ κακό. Μάλλον δεν έχουν άλλα θέματα, το καταλαβαίνω, αλλά κάπου να υπάρχουν όρια! Ένα σεβασμός στοιχειώδης.

Μία εκπομπή που μπορεί να έχει σκαμπανεβάσματα όπως όλες οι εκπομπές, θα γίνεται βορά σχολίων και θα γίνεται αυτός ο χορός πάνω σε ανθρώπους; να μη γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα. Ας σκεφτόμαστε τι λέμε και για ποιους τα λέμε. Στη ζωή όλα μας γυρνάνε και είναι τόσο μικρός ο κόσμος που αύριο θα ξανασυναντηθούμε.

Απογοητεύομαι από τέτοιες συμπεριφορές και τέτοιες γνώμες που μου λένε πολλά περισσότερα πράγματα για τον χαρακτήρα των ανθρώπων… Είναι τουλάχιστον ασεβές», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Φορτίστηκα συναισθηματικά γιατί εξεπλάγην δυσάρεστα κυρίως για την Κατερίνα Καινούργιου. Μου κάνει τρομερή εντύπωση αυτό. Νιώθω σαν να είναι ανθρωποφαγία. Δεν μπαίνω στη διαδικασία αυτών των μικροπρεπειών και μικροσυμπεριφορών. Για να μπαίνω, όμως, τώρα, σημαίνει ότι κάτι με ενόχλησε», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Μαλέσκου.

www.zappit.gr

Περισσότερα

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(22/9)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός
Σήμερα αν αφήσεις τον εκνευρισμό σου να σε κατευθύνει, θα βρεθείς μπλεγμένος σε διαμάχες και εντάσεις που δε θα σε οδηγήσουν πουθενά. Μην παρασυρθείς, λοιπόν και απόφυγε με κάθε τρόπο τις υπερβολικές κινήσεις και τα βαριά λόγια.

Ταύρος
Tο πλανητικό σκηνικό της ημέρας θα βελτιώσει κατά πολύ την επικοινωνία με τον περίγυρό σου και θα φέρει πολλές ευκαιρίες στη ζωή σου. Σήμερα θα έχεις μια κάποια μεγαλύτερη εύνοια και «προστασία». Προσπάθησε να επωφεληθείς από τα όποια θετικά των άλλων γύρω σου. Ιδέες, ηθική ή πρακτική βοήθεια, εμπειρία και συμβουλές μπορεί να παίξουν θετικό ρόλο στα δικά σου θέματα.

Δίδυμοι
Eίναι καιρός να υπερασπιστείς τον εαυτό σου και να τον προστατευτείς από τις κακοτοπιές. Έτσι θα προχωρήσεις προς τους στόχους σου χωρίς να έχεις ανάγκη κανέναν. Ωστόσο, να θυμάσαι πως κάποια άτομα θέλουν το καλό σου και μπορείς να στηριχθείς πάνω τους. Μην χάσεις το μέτρο γιατί δε θα κρίνεις σωστά.

Καρκίνος
Πρέπει να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον σε θέματα που το τελευταίο διάστημα τα έχεις παραμελήσει και σε προβληματίζουν. Η ημέρα είναι ιδανική για τέτοιου είδους κινήσεις και δεν έχεις καμία απολύτως δικαιολογία, για να μην τα φέρεις όλα στα μέτρα σου και να μην πετύχεις ό,τι κι αν βάλεις στο μυαλό σου. Οι πλανήτες συνωμοτούν υπέρ σου με σειρά ευκαιριών. Αξιοποίησέ τες!

Λέων
Η σημερινή Τετάρτη θα έχει καλές επιρροές για το ζώδιό σου. Θα έρθουν πολλές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες στο προσκήνιο και χρειάζονται μεγάλες δόσεις δυναμισμού, για να τις ξεπεράσεις με τον καλύτερο τρόπο. Μη δώσεις αναβολές, αλλά τελείωσε μαζί τους μια και καλή τώρα!

Παρθένος
Οποιαδήποτε κίνηση σκοπεύεις να κάνεις σήμερα, πρέπει να την έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν. Ευτυχώς, που έχεις από τη φύση σου μεγάλη διορατικότητα κι έτσι θα μπορέσεις να αποφύγεις τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από εκεί που δεν το περιμένεις. Οι πολλές δραστηριότητες που έχεις, θα σε αγχώσουν και θα σε προβληματίσουν πάρα πολύ.

Ζυγός
Προσπάθησε να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου και τακτοποίησε όσα σου επιτρέπουν οι αντοχές σου. Φρόντισε επίσης να τελειώνεις με ενδεχόμενα οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να σε προβληματίζουν.

Σκορπιός
Σήμερα προσπάθησε να ηρεμήσεις και να συγκεντρωθείς. Υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να σκεφτείς και κυρίως εκείνα που αφορούν το παρελθόν σου και τα οποία εξακολουθούν να προκύπτουν μπροστά σου.

Τοξότης
Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες και πρέπει να κάνεις αρκετό κουράγιο για να μπορέσεις να βγάλεις πολλά θέματα εις πέρας. Απόφυγε πάση θυσία την ένταση και τον εκνευρισμό. Από σήμερα και στο εξής οι ευκαιρίες θα σου εμφανίζονται η μία μετά την άλλη και μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τους στόχους σου με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αιγόκερως
Εύνοια σε περιμένει αυτήν την Τετάρτη στις επικοινωνιακές σου συναλλαγές και τις κοινωνικές σου συναναστροφές. Δημιούργησε τώρα τις σωστές βάσεις και μην κάνεις τίποτα ριψοκίνδυνο, που μπορεί να αποδειχτεί ότι ήταν λανθασμένο. Εκμεταλλεύσου τη δυναμικότητά σου για να στρώσεις το δρόμο για την ομαλότερη πραγμάτωση των στόχων σου, είτε αυτοί αφορούν τα επαγγελματικά είτε τα αισθηματικά σου.

Υδροχόος
Ημέρα που θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα θα είναι αυτή η Τετάρτη για εσένα. Έχεις συσσωρευμένες πολλές υποχρεώσεις από το παρελθόν που σε αγχώνουν. Μην ανησυχείς όμως, θα καταφέρεις να τα εξομαλύνεις όλα και μάλιστα όσο πιο ικανοποιητικά γίνεται. Αγαπημένα άτομα θα σε βοηθήσουν σε σημείο που θα αρχίζεις να αισθάνεσαι καλύτερα.

Ιχθύες
Πολλά από τα σχέδιά σου καθυστερούν γιατί μάλλον πρέπει πρώτα να πείσεις τους άλλους για όσα έχεις στο κεφάλι σου και μετά να αρχίσεις να τα υλοποιείς. Μην αφήσεις τις καταστάσεις χωρίς να κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου, ακόμη κι αν χρειαστεί να καταβάλλεις προσπάθειες, στο τέλος θα δεις ότι άξιζε τον κόπο.

Περισσότερα

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(21/9)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός
Σήμερα θα αναπτερωθούν οι ελπίδες σου. Θα δεις, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σου τομέα τα όνειρα σου να πραγματοποιούνται. Κάποιο άτομο με ισχύ θα σε βοηθήσει να φτάσεις εκεί που θέλεις, μια και στο παρελθόν το είχες βοηθήσει και εσύ σε στιγμή που το είχε ανάγκη.

Ταύρος
Mη βγεις σήμερα από τον προγραμματισμό που έχεις, αν θέλεις να πετύχεις τους στόχους σου. Δικά σου άτομα θα ζητήσουν πολλά από σένα, γι’ αυτό πρέπει να διαχωρίσεις μερικές καταστάσεις. Οι εξελίξεις που θα έχεις θα είναι θετικές, ειδικά σε θέματα που αφορούν κάποια τολμηρά σου σχέδια και οι κόποι σου θα ανταμειφθούν αναλόγως.

Δίδυμοι
Πρόσεξε σήμερα τη συμπεριφορά σου και κυρίως τη σχέση σου με κάποια άτομα του στενού σου κύκλου, με τα οποία μπορεί να έρθεις σε έντονη αντιπαράθεση. Τακτοποίησε τις καταστάσεις που χρειάζονται άμεση διευθέτηση και κράτησε χαμηλούς τόνους. Και μέσα σε όλα αυτά, δώσε βάση και στην υγεία σου, γιατί το τελευταίο διάστημα την έχεις παραμελήσει.

Καρκίνος
Η σημερινή μέρα σε βοηθά να κρίνεις τις καταστάσεις με ωριμότητα και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για όσα συμβαίνουν και σε αφορούν άμεσα. Μην επαναπαύεσαι και κινήσου δυναμικά, για να πετύχεις όσα θέλεις.

Λέων
Σήμερα η μέρα θέλει ηρεμία και ωριμότητα, για να μην μπλεχτείς σε καταστάσεις που θα σε δυσαρεστήσουν. Βγες με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι, μίλησε για τα προβλήματά σου και απόφυγε κάθε κίνηση βιασύνης που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στους στόχους σου.

Παρθένος
Oρισμένα θέματα στην καθημερινότητα σου δεν τα βλέπεις στις πραγματικές τους διαστάσεις, με αποτέλεσμα να οδηγείσαι σε λανθασμένα συμπεράσματα και επιπόλαιες κινήσεις. Αυτήν την δύσκολη ημέρα χρησιμοποίησε περισσότερο την λογική παρά το συναίσθημά σου για να κάνεις τις σωστές εκτιμήσεις και να προστατεύσεις τον εαυτό σου.

Ζυγός
Σήμερα θα σε προβληματίσουν κάποια γεγονότα εκεί που δεν το περιμένεις και θα πρέπει να έχεις το νου σου σε όσες καταστάσεις κληθείς να αντιμετωπίσεις. Γενικά, απόφυγε τις πολλές συγκινήσεις, γιατί τα νεύρα σου δεν είναι στα καλύτερά τους και μπορεί να σε παρασύρουν.

Σκορπιός
Η σημερινή μέρα σου δίνει το… πάνω χέρι και μπορείς να τακτοποιήσεις ορισμένα ζητήματα που δεν πάνε καλά εδώ και καιρό. Μη χάσεις αυτή τη διάθεση και μην επηρεαστείς από κάποιους δικούς σου ανθρώπους που μπορεί να σε στενοχωρήσουν.

Τοξότης
Σήμερα, θα σου δοθεί η ευκαιρία να επανεξετάσεις κάποιες καταστάσεις και να αξιολογήσεις τι είναι πραγματικά σημαντικό για εσένα. Καλό είναι να πάρεις ξανά στα χέρια σου κάποιες υποθέσεις που στο παρελθόν δεν κατάφερες να τις λύσεις, γιατί τις θεωρούσες προβληματικές και τώρα ίσως βρεις τρόπους για να τις διευθετήσεις.

Αιγόκερως
Σήμερα οι συνθήκες σε ευνοούν ιδιαίτερα και θα σε βοηθήσουν να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου και να οδηγηθείς γρήγορα στην επιτυχία. Γενικά είναι μια καλή μέρα και πρέπει να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία, τόσο σε πρακτικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο. Με λίγη προσοχή μπορείς να απολαύσεις τις θετικές εξελίξεις που σε περιμένουν σε διάφορα θέματα.

Υδροχόος
Σήμερα, οι συνθήκες είναι λίγο περίεργες και τα ευχάριστα γεγονότα θα διαδέχονται τα δυσάρεστα με πολύ γρήγορους ρυθμούς με αποτέλεσμα να βρίσκεσαι σε έναν συνεχή εκνευρισμό, αλλά και σε μια πολύ δυναμική διάθεση. Όπως και να έχει, καλό είναι να μην τα βάζεις με άτομα που μπορεί να μην σου φταίνε και μη χάσεις την ψυχραιμία σου ό,τι κι αν γίνει, γιατί μόνο έτσι θα έχεις καλές εξελίξεις.

Ιχθύες
Σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα για εσένα και θα το διαπιστώσεις από το πρωί, που η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη. Γενικά θα έχεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις πολλές ευκαιρίες και να κινηθείς με τρόπο ήρεμο απέναντι σε όποιες δυσκολίες παρουσιάζονται.

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα