Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Κορωνοϊός – Μαλεσίνα: Στους 12 οι νεκροί – Πώς «ξέφυγε» ο ιός στην περιοχή

Δημοσιεύθηκε

στις

Δεν σταματούν οι δυσάρεστες ειδήσεις με θανάτους ανθρώπων από κορωνοϊό, οι οποίοι προέρχονται από την περιοχή της Μαλεσίνας.

Στη μακάβρια και μακριά λίστα των θυμάτων, το πρωί της Δευτέρας προστέθηκε, σύμφωνα με το LamiaReport μία ακόμη 66χρονη κάτοικος Μαλεσίνας
(12η στη σειρά) η οποία εξέπνευσε στο Νοσοκομείο του Βόλου. Εκεί είχε διακομιστεί στις 14 Μαρτίου, αφού τα κρεβάτια στη ΜΕΘ Λαμίας ήταν όλα κατειλημμένα από άλλους ασθενείς.

Τα ξημερώματα Δευτέρας (άφησε την τελευταία του πνοή στην Κλινική covid του Νοσοκομείου Λαμίας, 85χρονος από τη Μαλεσίνα, ενώ ανάμεσα στους ανθρώπους που έφυγαν από την ζωή μετά από μάχη με τον ιό, ήταν και δύο νέοι άνθρωποι, ένας 38χρονος και ένας 43χρονος.

Η Μαλεσίνα βρισκόταν σε κόκκινο συναγερμό ήδη από τις 28 Φεβρουαρίου με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά να έχει επιβάλει 24ωρο αποκλεισμό της περιοχής λόγω υψηλού αριθμού κρουσμάτων.

Όπως φαίνεται οι κάτοικοι της περιοχής αποδίδουν την αιτία της ραγδαίας μετάδοσης του κορωνοϊού με τις τραγικές αυτές συνέπειες σε έναν γάμο ο οποίος τελέστηκε και σε αυτόν βρίσκονταν 30 άτομα εντός του ναού και άλλα 200 απ’ έξω, ενώ σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ γίνεται λόγος και για έντονο συνεχιζόμενο συνωστισμό στα καφενεία.

www.protothema.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement