Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(22/3)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός
Aυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν να βρεθείς «υπ’ ατμόν» για ζητήματα που σχετίζονται με κάποιες παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εσένα και σε αγαπημένα σου πρόσωπα, οι οποίες φαίνεται πως έρχονται από το παρελθόν. Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων με τον Άρη που βρίσκεται στους Διδύμους στις 24/3 μπορεί να δημιουργήσει ένταση κυρίως λόγω παρανοήσεων.

Ταύρος
Aυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στα έξοδά σου καθώς το τετράγωνο μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων με τον Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων στις 24/3 μπορεί να τα ενισχύσει! Για αυτό το λόγο προσπάθησε να δείξεις αυτοσυγκράτηση, ιδιαίτερα απέναντι σε αγορές οι οποίες ξέρεις εκ των προτέρων πως δεν σου είναι και τόσο απαραίτητες!

Δίδυμοι
Aυτές τις ημέρες φαίνεται πως θα υπάρξουν αρκετά ζητήματα τα οποία θα αφορούν κατά κύριο λόγο επαγγελματικές υποθέσεις, μιας και αυτός ο τομέας φαίνεται πως θα βρίσκεται στο προσκήνιο. Το τετράγωνο μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιό σου στις 24/3, θα ενισχύσει τον εκνευρισμό σου ιδιαίτερα απέναντι σε ανθρώπους που νιώθεις πως δεν μπορούν να καταλάβουν αυτά που τους λες.

Ροή ειδήσεων

Advertisement