Connect with us

Αθλητισμός

Aγγελάκι δίπλα στην αδελφή της!

Published

on

Ανείπωτη τραγωδία για την οικογένεια του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου που έχασαν το 7 μηνών βρέφος τους δύο χρόνια μετά την απώλεια της κόρης τους, Μαλένας

Πόσο πόνο να αντέξει η καρδιά; Πόσο να κρατήσει τα λογικά του το μυαλό; Πόσο να κρατηθεί η ανθρώπινη ψυχή; Η ανείπωτη τραγωδία για την οικογένεια του Μάνου Δασκαλάκη, ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή και της Ρούλας Πισπιρίγκου δεν την χωρά ο ανθρώπινος νους…

Δύο χρόνια, παρά λίγες ημέρες, μετά τον θάνατο της αγαπημένης τους, γλυκιάς Μαλένας η οποία «έφυγε» σε ηλικία 3,5 ετών, οι δύο τραγικοί γονείς δέχτηκαν ακόμη ένα ανελέητο χτύπημα από τη μοίρα. Έχασαν το μόλις 7μηνών βρέφος τους, το οποίο βρήκαν χθες το πρωί στην κούνια του χωρίς τις αισθήσεις του.

Η είδηση που μέσα σε μερικά λεπτά έκανε τον γύρο της Ελλάδος «πάγωσε» την τοπική κοινωνία, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει το δεύτερο μεγάλο πλήγμα που δέχτηκε η οικογένεια.

Συντετριμμένοι συγγενείς, φίλοι και γνωστοί έσπευσαν να συμπαρασταθούν στους δύο γονείς, αλλά και στην μεγαλύτερη κόρη τους, την Τζωρτζίνα η οποία περνά την δική της δοκιμασία, χάνοντας δύο αδελφές σε μικρό χρονικό διάστημα!

Πριν από μερικούς μήνες, οπότε και γεννήθηκε η μικρή, η οικογένεια έπλεε σε πελάγη ευτυχίας, αφού το μωρό έμοιαζε τόσο πολύ με την πρόωρα χαμένη αδελφή της, την Μαλένα. Δυστυχώς όμως, έμελλε να… ακολουθήσει την αδελφή της, ένας πραγματικός Άγγελος για πάντα στο πλευρό της, που δεν πρόλαβε να ζήσει παρά ελάχιστους μήνες στη γη!

ΟΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

Το χθεσινό ξημέρωμα θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη και στο μυαλό της οικογένειας! Λίγο μετά τις 11 το πρωί οπότε και το μωράκι ξυπνούσε κάθε μέρα για να φάει, δεν είχε ακόμη κλάψει… Μόλις μπήκαν στο δωμάτιο, τα πάντα άλλαξαν για πάντα… Το μωρό βρισκόταν ακούνητο στην κούνια του. Ειδοποιήθηκε άμεσα ασθενοφόρο  και στο σπίτι έγιναν οι πρώτες προσπάθειες από τους διασώστες να το επαναφέρουν στη ζωή, ενώ άμεσα το βρέφος μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ήταν ήδη αργά…
Μη διαχειρίσιμη η νέα απώλεια και αμέτρητα τα «γιατί»…

Τα  ακριβή αίτια του θανάτου του 7μηνου βρέφους αναμένεται να διαπιστωθούν σήμερα κατά τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Aπό την πρώτη στιγμή στο πλευρό της οικογένειας, βρίσκονται συγγενείς και φίλοι ενώ δεκάδες είναι τα συλλυπητήρια μηνύματα από τις ερασιτεχνικές ομάδες ποδοσφαίρου, αλλά και της Γ’ Εθνικής. Αμέτρητοι πολίτες, γνωστοί και άγνωστοι με λόγια παρηγοριάς προσπαθούν να δώσουν δύναμη στους τραγικούς γονείς.

Ροή ειδήσεων

Advertisement