Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Έφυγε» ο δραστήριος και μάχιμος συνδικαλιστής Παναγιώτης Στάμος

Published

on

Έφυγε ξαφνικά από την ζωή, προδωμένος από την καρδιά του, ο Παναγιώτης Αθ. Στάμος, ένας εκλεκτός και αξιαγάπητος συμπολίτης μας, σκορπίζοντας απέραντη θλίψη στην οικογένειά του, τους συγγενείς του, τους συναδέλφους και τους φίλους του.

Γεννήθηκε στις Κυδωνιές Χαλανδρίτσας από αγροτική οικογένεια και σταδιοδρόμησε σαν οδηγός του Αστικού ΚΤΕΛ της Πάτρας, από όπου και συνταξιοδοτήθηκε.

Είχε διατελέσει επί σειρά ετών συνδικαλιστικό στέλεχος, δραστήριο μέλος και Πρόεδρος του Συλλόγου Προσωπικού του Αστικού και Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαϊας, μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πάτρας καθώς και αντιπρόσωπος στην ΓΣΕΕ, για δε την πολύχρονη, πολύπλευρη και ανιδιοτελή προσφορά του έχαιρε της αποδοχής, της εκτίμησης και της αγάπης των πολυάριθμων συναδέλφων του, αλλά και των γνωστών και φίλων του γενικότερα.

Ήταν παντρεμένος με την Γεωργία Π. Κωνσταντινοπούλου και ευτύχησε να αποκτήσει δύο παιδιά, τον Θανάση και την Χριστίνα, καθώς και να δει δύο εγγόνια, τον Παναγιώτη και τον Θεοφάνη.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τετάρτη 24/3 στην γενέτειρά του, από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στις Κυδωνιές, όπου τα τελευταία χρόνια υπηρέτησε και ως εκκλησιαστικός επίτροπος.
Θα είναι μέσα στις καρδιές όλων μας και θα τον θυμόμαστε για πάντα με αγάπη και εκτίμηση. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της γης των Φαρών που θα τον σκεπάσει. Αιωνία η μνήμη του.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement