Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ευχαριστίες της Τοπικής Καλαβρύτων της Ν.Δ σε Καρβέλη

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας του Δήμου Καλαβρύτων ευχαριστεί τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, Γιάννη Καρβέλη ο οποίος τίμησε με την παρουσία του τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την έναρξη της Επανάστασης στα Καλάβρυτα και στη συνέχεια επισκέφθηκε το Γ.Ν. Καλαβρύτων όπου έγινε ενημέρωση και επιθεώρηση των χώρων που είναι τοποθετημένο το ακτινολογικό μηχάνημα στο υπόγειο του κτιρίου.

Ο Διοικητής διαπίστωσε ότι πρέπει να γίνουν συγκεκριμένες παρεμβάσεις για την βελτίωση των κτιριακών υποδομών και δεσμεύτηκε προκειμένου η τεχνική υπηρεσία της ΥΠΕ να επισκεφθεί άμεσα το Νοσοκομείο και να εκπονήσει σχετική μελέτη για την αντιμετώπιση της κατάστασης.
Στη συνέχεια, μετέβη στο Κέντρο Υγείας Κλειτορίας και αφού συνομίλησε με το προσωπικό για τα προβλήματα λειτουργίας, διαπίστωσε ότι υπάρχουν χρόνια ανικανοποίητα αιτήματα, όπως η αποκατάσταση της χειρουργικής κλίνης και η επισκευή ηλεκτρικών και υδραυλικών, και δεσμεύτηκε για την άμεση επίλυσή τους.
Επίσης, δεσμεύτηκε ότι στις αρχές Απριλίου θα λειτουργήσει εμβολιαστικό κέντρο στο Κ. Υ. Κλειτορίας και για τον λόγο αυτό ξεκίνησε άμεσα η διαδικασία αναγκαίων προσλήψεων προσωπικού.
«Τον ευχαριστώ προσωπικά για την επίσκεψή του στο Κ.Υ. Κλειτορίας καθώς είναι η πρώτη φορά που Διοικητής της 6ης ΥΠΕ επισκέπτεται την περιοχή μας», τονίζει σε δήλωση του, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Καλαβρύτων, Νίκος Τσάμης.

 

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement