Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

«Μποναμάς» 250.000 ευρώ από το στοίχημα για την Παναχαϊκη

Δημοσιεύθηκε

στις

Παρότι έχουν περάσει τα Χριστούγεννα, πραγματικός μποναμάς είναι για τη διοίκηση της Παναχαϊκής το γεγονός πως η κυβέρνηση με την χθεσινή της απόφαση, δίνει άμεσα χρήματα στις ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ 2 με το ποσοστό από το στοίχημα.

Για την Σούπερ Λιγκ 2 θα μοιραστούν άμεσα. Λέγεται πως θα μπει στα ταμεία την επόμενη εβδομάδα το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ με μορφή οικονομικής ενίσχυσης και αν τα διαιρέσουμε διά 12, τότε μιλάμε για ένα ποσό της τάξης των 250.000 ευρώ ανά ΠΑΕ.
Μιλάμε για ένα πολύ σημαντικό ποσό που θα δώσει την ευκαιρία στην διοίκηση της Παναχαϊκής να κλείσει πολλές τρύπες αυτή την χρονική στιγμή και ειδικά στο μέτωπο των προσφυγών ώστε να μην υπάρχει θέμα για αφαίρεση βαθμών.

ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ 2 ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΚΤΕΣ
Στο δικαστικό μέτωπο, χθες εκδικάστηκαν από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, οι προσφυγές δύο παικτών, του Τίμου Τσελεπίδη και του Θάνου Παπατόλιου με τον πρώτο να ζητά ένα ποσό της τάξης των 9.000 ευρώ και τον δεύτερο ένα ποσό της τάξης των 4.000 ευρώ.
Η υπόθεση εκδικάστηκε με την πλευρά της πατρινής ομάδας να εκπροσωπείται από τη νομική σύμβουλο από το γραφείο του Χάρη Γρηγορίου και εντός των ημερών θα γίνει γνωστή η απόφαση.

Ροή ειδήσεων

Advertisement