Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Σήμερα σε σώμα το νεο Δ.Σ. της ΕΟ Ποδηλασίας με προεδρο τον Διαμαντόπουλο

Δημοσιεύθηκε

στις

Σήμερα μέσω τηλεδιάσκεψης αναμένεται να συγκροτηθεί σε σώμα το νέο Δ.Σ. της Ε.Ο. Ποδηλασίας με πρόεδρο τον Πατρινό Βασίλη Διαμαντόπουλο. Ο Πατρινός παράγοντας ήταν ο μεγάλος κερδισμένος στην τρίτη προσπάθειά του για την ανάληψη της προεδρίας.

Ο 67χρονος παράγοντας διετέλεσε επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δ.Σ. της ΕΟΠ, πρώτα την περίοδο 2008-12 κι έπειτα από το 2016 μέχρι τον Ιούλιο του 2017, οπότε και παραιτήθηκε από μέλος του.
Έχει ιδιαίτερο βάρος η τοποθέτησή του λίγο μετά την ανάληψη των καθηκόντων του: «Θα χρησιμοποιήσω και τα 11 μέλη του Δ.Σ. προκειμένου όλοι μαζί να βγούμε από την οικονομική στενωπό. Κάνω ανοικτή πρόσκληση όπως την είχα κάνει και πριν από τις εκλογές σε όλα τα σωματεία να παροτρύνουν μέλη τους να δηλώσουν αν επιθυμούν να πλαισιώσουν τις διάφορες επιτροπές της Ε.Ο.Π. Το βάρος που αναλαμβάνουμε μεγάλο, πιστεύω ότι όλα τα μέλη του Δ.Σ. το συνειδητοποίησαν σήμερα στην Γ.Σ. Θα κάνουμε όλοι μας κάθε δυνατή προσπάθεια να δικαιώσουμε την ποδηλατική κοινότητα. Με πυξίδα την ενότητα, τη διαφάνεια, την αξιοκρατία. Όλοι μαζί μπορούμε πρώτα, απ’ όλα είναι οι αθλητές!».
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ
Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σε δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης ανέφερε: «Συγχαρητήρια στον νέο πρόεδρο Βασίλη Διαμαντόπουλο. Η εμπειρία του παρελθόντος, ως οδηγός, ας γίνει εφαλτήριο ανάπτυξης του αθλήματος. Για να μπουν το ποδήλατο και τα οφέλη του στη ζωή όλων μας».


Ροή ειδήσεων

Advertisement