Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στην «αγκαλιά» του ουρανού για πάντα-Με αμέτρητα «γιατί» και πόνο ψυχής σήμερα το στερνό «αντίο» στο 7μηνο αγγελούδι

Published

on

Συγκλονισμένη είναι η πατραϊκή κοινωνία αλλά και το πανελλήνιο από την ανείπωτη τραγωδία που βιώνει η οικογένεια του ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή Μάνου Δασκαλάκη και της συζύγου του Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς έχασαν το 7μηνών αγγελούδι τους, δύο χρόνια αφότου θρήνησαν την απώλεια της κορούλας τους, Μαλένας.

Χθες το πρωί διενεργήθηκε νεκροψία – νεκροτομή στο βρέφος, το οποίο έσβησε ξαφνικά στο κρεβατάκι του το πρωί της Κυριακής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η αιτία που προκάλεσε το μοιραίο παραμένει απροσδιόριστη, καθώς οι γονείς ενημερώθηκαν από την ιατροδικαστική υπηρεσία πως δεν είναι σαφής η αιτία του θανάτου και πως θα πρέπει να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις.
Με αμέτρητα «γιατί» και πόνο ψυχής οι γονείς του βρέφους και οι στενοί συγγενείς θα το αποχαιρετίσουν για πάντα, σήμερα στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίων Αγγέλων στο Α΄ Κοιμητήριο Πατρών.
Το αβάπτιστο κοριτσάκι θα πάρει τη θέση του στους ουρανούς, ανάμεσα στους αγγέλους, δίπλα στην μεγαλύτερη αδελφή του Μαλένα…
«ΦΤΩΧΕΣ» ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ …
Αμέτρητα τα συλλυπητήρια μηνύματα προς τους γονείς του αδικοχαμένου βρέφους από γνωστό και άγνωστο κόσμο που έσπευσε να τους συμπαρασταθεί, αναζητώντας λόγια παρηγοριάς… σε λέξεις που όμως χάνουν την δύναμη και κάθε έννοιά τους μπροστά σε μία τέτοια απώλεια!
«Μάνο μου δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν πόσο λυπάμαι για την απώλειά σας. Ο Θεός την πήρε ψηλά στον ουρανό να κάνει παρέα στην αδελφούλα της…», ανέφερε φίλος της οικογένειας, ενώ κάποιος άλλος έγραψε «Δεν μπορεί… Απλά δεν μπορεί να συμβαίνει. Πείτε ότι κάποιο λάθος έχει γίνει. Αλήθεια, δεν μπορεί άνθρωπος να αντέξει δεύτερη φορά αυτό τον πόνο. Δεν έχω τι να σας πω.. Δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί κάποιος να σας πει…».
«Όταν δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσεις την θλίψη σου… Ανύποπτη τραγωδία για αυτή την οικογένεια. Μάνο και Ρούλα Κουράγιο και Καλή Δύναμη», τόνισε συμπολίτης, ενώ άλλος επεσήμανε «Πάθαμε όλοι σοκ. Δεν ξέρω τι να πω… Δεν βγαίνουν λέξεις. Όχι πάλι… Ρούλα μου και Μάνο. Καλό ταξίδι στο αγγελούδι σας. Ίσως η Μαλένα σας ήθελε κοντά της την αδελφούλα της…». Και τα μηνύματα συνεχίζονται: «Γιατί… Κάποια γεγονότα θα είναι και θα παραμένουν αναπάντητα», «Συλλυπητήρια, ότι κι αν πούμε δεν μπορούμε να καλύψουμε τον πόνο και την οδύνη των γονιών. Θεέ μου δώσε τους κουράγιο».
Η «Γ» εκφράζει τα θερμότατα συλλυπητήρια στους γονείς για την τεράστια απώλεια και εύχεται καλό κουράγιο.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement